Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2014. február 7., péntek

Csalni, lopni tudni kell!

Megint vizsgázott az MSZP. Le! Kommunikációból is és probléma kezelésből is. Le! Nem először "mennek helybe a lófaszért"! Már elnézést kérek, de ezt meglehet szebben is fogalmazni, de minek? Helybe mennek érte és odatartják a popsijukat. Ide tessék kérem berakni! S lőn! Be is rakják nekik. Miért ne tennék?
Nem értem! Tulajdonképp az MSZP miért is nem veszi fel a kampányelemek közé s miért nem tűzi a zászlajára hogy:
-Tisztelt Választópolgárok! Még hogy maffia baloldal!
Íme a bizonyíték! Mi ahhoz hülyék vagyunk!

Tényleg azok! Egy maffiaszerű szerveződéstől elvárható -és úgy is van- ilyen balfasz módon nem bukik meg, vagy ha netán, akkor így semmiképp nem kezelik. Kezelik? Azt is mondhatom nem kezelték.
Mi a szent szarra vártak napokig? Magas labdára? Na az meglett!
Le is üti a Fidesz őket szépen sorjában.
Mi az hogy majd fogok beszélni? Majd! Miért majd? Miért kellett ahhoz megvárnia Mesterházyt? Övé a bankszámla! Övé a rajta parkoltatott lóvé! Ő titkolta el! Akkor mire várt? Jelzem azóta sem beszélt, mert amit mondott az nudli! Hogy az öreg ördög búbánatos .... szóval miként engedheti meg az MSZP vezérkara a támadó félnek, hogy napokig kommunikálja, cincálja, hurcolja, lengesse a szaros gatyájukat mielőtt kinyitná valaki a bagólesőjét!
Ezt sikerült szépen összehozni! "Szaros 240 millión" fog csámcsogni mindenki, azért zeng az ország holott milliárdokért zenghetne! De nem!
Igen "szaros"! Mert azokhoz a milliárdokhoz képest amiket a kormányzópárt elvett, áthelyezett, átcsoportosított, elosztogatott, átjátszott, felélt, eltapsolt, stb és még tesz is, tenni fogja, ahhoz képest a Simon Gáboré szaros 240 millió.
Négy éve az MSZP egyhuzamban magyarázkodik mert magyarázkodásra van kényszerítve -sokszor saját magát kényszeríti bele- míg a Fidesz meg .... Hisz láthatjuk! Vagy van, ki nem látja?

8 megjegyzés:

  1. Az MSZP-nek így jó. Nekik tragédia lenne, ha nyernének, mert akkor a szarból nekik kellene kihúzni az országot, az pedig nem megy. A Fidesz belerángatta magát egy hülye gazdasági csapdába, aminek végkifejletéből akar majd valamikor politikai tőkét kovácsolni. Ez a tervük. De ez nem fog menni. Ellenzékben ellavíroznak egy jó darabig, mert az nekik személy szerint jó üzlet, míg a totális összeroppanás meg nem történik. Summa-summarum, Gyurcsány (igaz nem szándékosan) az Öszödi beszédével (mint ősbűn), mindenkit halálra ítélt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon remélem nem így van, mert a szarból valakinek ki kell húzni az országot. Addig amíg még lehet! Ha ezt az összefogás most nem tudja megtenni és a "népek" egy új formációra várnak, akkor a Fidesz legalább még három ciklust fog ülni rajtunk.
      Ha Gyurcsány mondandóját akkor nem is vették komolyan és nem hagyták hogy megtisztítsa az MSZP-t, inkább elkergették, legalább a vereség után elgondolkodhattak volna az "üzenetén". De a jelek szerint nem tettek rendet. Vagy nem eléggé. Minden egyes ilyen Simon féle ügy után elölről kezdhetik az egész küzdelmes utat a szavazók bizalmának visszaszerzéséért. Már azért is, mert a Fidesz nem hagy ki semmit és nem hagy felejtődni semmit ami az ellenfelei oldalán kínos.

      Törlés
  2. Annyit értek a politikához, mint elefánt a baletthez. Viszont tippelni azért merek: itt legfeljebb annyi történhet, hogy a Fidesz elveszíti a kétharmadot. Még akkor is, ha minden élő, és mozgó elmegy szavazni. Egyébként ilyen, mint a fent említett, van még bőven, csak azok ügyesebbek. Nem derül ki, csak következtetni tud az ember, hogy miből élnek olyan jól. Vagy miért is akar mindenki a kormány, vagy kormány közeli lenni. Meg képviselő, meg polgármester, csak nép ne legyen belőlük, mert akkor „szívnak”, mint mi. Mindegy mi a nevük, milyen színűek, mert egyen kabát van rajtuk, jó nagy zsebekkel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyit én is körülbelül, a baletthez meg semennyit, mert általában nem értem. Pont mint a politikát! :)
      Van nekem egy belső motoszkálásom. Mi van ha az emberek csúnyán megvezetnek mindenkit? Van ugyebár az a tény, s nem alaptalanul, hogy mindenki fél. Fél a hatalomtól, félti a pozícióját, vagy azt hogy nem lesz, valamit vagy valakit félt. Vagy magáért, vagy másért de fél. Ebben a helyzetben a közvélemény kutatások nem sokat érhetnek. Annak aki fél a hatalomtól mi lehet a válasza ha megkérdik ....? Szerintem csak egy lehet és az nem igaz.
      Ezt csak azért hoztam fel, mert ha van benne valamekkora adagnyi igazság, akkor verhető a Fidesz megfelelő részvétel esetén. Kérdés, mekkora az az adagnyi?

      Törlés
    2. Ebben egyetértünk, szerintem sem sokat érnek a közvélemény kutatások eredményei, bár volt már olyan, amikor igazolódni látszottak. Meg a félelemben is, vagy félünk, vagy féltünk, sokszor volt már olyan, hogy nem alaptalanul. Van, amit hallomásból tudunk, és van, amit már megtapasztaltunk. Másra alapoztam a tippem, de azt itt, most hosszú lenne feszegetni.
      Meglátjuk, hogy mennyi az annyi, és mi, mire elég. Azután, szépen arról is felokosodunk, hogy benne vagyunk-e abban a körben, akiknek: „Magyarország jobban teljesít”. Na, ez az, amiben én már végképp nem hiszek, akárki is álljon az élen.

      Törlés
    3. Én biztosan nem vagyok abban a körben! Most nem! S sok tekintetben már nem is leszek akár maradnak, akár lesz váltás.
      Valahol írtam itt is írom.
      -S akkor mire megyünk a lamentálással az ábrándok, délibábok, víziók kergetésével? Új erő most sincs! Teljesen amatőrökre az országot bízni nem lehet. A választék adott, közülük kell választani. Kell mert nincs más! Egyik sem kormányoz, kormányzott jól, de nem egyformán szarul. Amúgy pedig tegyük fel magunknak a kérdést: diktatórikus berendezkedésű vezetést óhajtunk avagy demokratikus berendezkedésűt? Ha megvan a válasz, akkor válassz!

      Törlés
  3. MSZP : kommunikácó egyes, azaz elégtelen !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nagy baj az, nem az első elégtelen. Ha nem kapják össze magukat, megint osztályismétlés lesz. Megismételhetik az ellenzéki létet. Pedig kormányon több a lé!

      Törlés