Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. február 4., szerda

A féreg ...

Nem dicsekvésképp említem, hanem mert így van, olvasgatok napi aktualitásokat. Hazaiakat, külföldieket egyaránt. Nincsenek kedvenc lapjaim, oldalaim, hanem a téma (cím) alapján választom ki az olvasnivalómat s nagy ívben teszek rá, írója, avagy az orgánum merre kötelezte el magát.


Oszt ha jobban elmélyülök, hát belepörgetek a hozzá fűzött véleményekbe is. Gondolom én, a teljes kép felállításához nem árt az emberek véleményének ismerete sem.
De! Néha árt.

Mert mindig akad olyan szellemi sötétséget hordozó elme, olyan mértékig hülye egyén, kinek ha a biciklijét hajtaná a hülyesége, hát a Himalájának felfelé is taposhatná a féket.

Hozok élő példát, nehogy az legyen csak úgy pofázok itt.
Végigolvastam egy írást az Ukrán öldöklésről, hol is az esztelen s céltalan lövöldözés -pontosabban hogy a cél nem harcászati hanem civil- egyre több polgári áldozatot követel. Utcákat, piacot,segélypontot lőnek, bombáznak. Mindkét fél szarházi, mindkét fél vaktában indítja a halálhordozókat.

Nem rágom tovább a témát, jöjjön a hozzászólás!
Na? Na mi jut erről eszébe az Isten barmának?
Másolom:
"Magyarországon is az alkalmi tüncizők ukrán féle polgárháborúra ország felégetésre játszanak."

Vélem én, a "tüncizők" nem a Tünde becézett alakja, inkább a tüntetőkre gondol.

Árulja el nekem valaki, hogy az efféle agyatlan férgeket miért nem az állatkertbe viszik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése