Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. február 22., vasárnap

Csodavárás

Veszprém.
Sokak szeme csüng most a városon. Lassan idő van! Zárnak az urnák. Oszt kiderül, hogy s mint lett? Hogy s mint lesz? Én úgy látom, vagy inkább úgy mondom, afféle kisebb csodára várnak Veszprémmel kapcsolatosan igen sokan. Mindkét félről. Jobbról is s balról is. Középről én, már nem beszélek, mert ha elfogadom hogy tulajdonképp működőképes baloldal sincs, akkor közép pláne nincs!

De azt hiszem, csoda sincs!
Arról, a pártok, jelöltek miféle csodákra várnak nem igen térnék ki, hisz tán elég annyi, a nem csekély népszerűség vesztés okán még a Fidesz háza táján is csodaként élhetik meg, ha győz a jelöltjük. ... Az más, majd ahogy kommunikálják!
Nekem például csodaszámba ment volna, ha nincs botrány a választás napján.
Ámde van!
A leginkább hangos az, merre is járt s mit is művelt az LMP s leginkább Schiffer András?
Csodaként értékeltem volna azt is, amennyiben a választópolgárok végre megértik, nem elég mutogatni, száj karatézni, részt kell venni! Voksolni kell!
Ámde lesz még felhozni való, hisz jelenleg úgy néz ki, fele sem megy el.
Tulajdonképp azt mondhatom, részemről nem lesz csoda bárki is nyer.
Mint ahogy a későbbiekre sem várok csodát. Ha így ha úgy, akkor sem!
Már mitől is lenne? Ha a Fidesz győz, akkor mi van? Lehet a jelenleginél nagyobb a pofájuk? Ugye nem! Ha veszít a kormánypárt, akkor kisebb lesz az arcuk?
Már ugyan miért lenne? Orbán már rég nem számol a hatalom elvesztésével.
Az úgymond ellenzékiek meg teljes gőzzel azon vannak, igaza legyen.  Veszprém meg nem a hatalom, csak egy város. Ha netán veszítenek, legalább spórolnak 4 milliárdot amit odaígérgettek és majd nem adnak oda.
Ha meg netán az ellenzékből nyer jelölt? No akkor mi van? Eggyel több, kit a hatalomnak le kell ugatni, nyomni. Menni fog! Az ellenzéki oldalon meg eggyel több az egymást basztatók, széthúzók száma. Az is menni fog! Megy is!
Én szkeptikus vagyok. A csodákra várni kell!

1 megjegyzés:

  1. Ha nem is csoda, de mindenesetre érdekes. Nyert a baloldaliak által is támogatott Kész. Hát ez kész! Tán nem értette meg a nép -az istenadta nép- Navracsics biztos finom sugalmazását? Biztos! "Olyan jelöltet kell választani, ki el is tud valamit intézni." Nos, az idézet bizonyosan nem szó szerinti, de a benne bujkáló finom kis fenyegetést szó szerint úgy kell érteni ahogy benne van.

    VálaszTörlés