Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. december 5., kedd

Ha a hülyeség fájna ...

Úgy érzékelem már kampány időszak van.
Csak azt ne mondja senki, hogy még nincs, és azt se állítsa senki, hogy a hatalom nincs valamiféle befolyással a közösségi terekre az interneten. Például a Face-ra is.

Mert ha nem volna, akkor nagy hirtelen nem szaporodtak volna el az efféle javasolt oldalak, hogy: "Magyar vagyok és Fidesz szimpatizáns!!"

Nos hát ...
Felhívom a figyelmét a csoport alapítóinak, adminisztrátorainak és moderátorainak, továbbá a csoport összes tagjának -ami azért a közvélemény kutatási adatokban mért Fidesz fölényhez mérten kurva kevés-, én is magyar vagyok és ezen nem segít a csoport nevében lévő több felkiáltójel sem!
No persze akad ezen kívül is számos pártos, de példának egy is elég!

Ez a poszt amúgy olyan témák körül keringő lesz. Nem egyről hosszan, többről röviden. Vagy csak még rövidebben, csak úgy épp érintve.

Mint például a kaposvári Cseri parkban létesülő körletépület. Nagy volt ugye a zaj miatta, hogy minek? Tényleg! Minek? Minek Kaposvárra a Készenléti Rendőrségnek laktanya és ha már igen, akkor miért pont oda? Oszt mi lett?
Néhány ember tiltakozott, néhány támogatta, a nagy többség meg lapított. Lapít most is, hogy az ígéretek ellenére szólnak a láncfűrészek és dőlnek a fák!

Jöjjön egy "országos ügy" Nálam ez volt a vezető hír ma. Sok minden miatt!
Egyrészt, hogy mekkora állat az ember, másrészt mert nálunk tényleg ez kell a híradásokba, nálunk tényleg az efféle faszok a celebek?
A celeb szó jelentése magyarul állítólag az: híres ember, híresség. Na hogy ba...m meg!
Alekosz ugye! Mint híres ember!
Mert ugye ez a nagy magyar híresség és a nem kevésbé agyhalott barátnője azzal múlatja az éjszakát, hogy beszlopálnak némi tudatmódosítót, majd a csaj rábukik a pisztolycsőre, utána meg lőnek párat az udvar sötétjébe.
Hát cicám! Hiába gáz riasztó fegyvere van a nagy Alekosznak, ha azt te elsütöd szopogatás közben, akkor ha netán életben is maradnál, bánnád s kívánnád bár haltál volna! De szájba véve élve megúszni vajmi kevés az esély.
De amúgy? Drága szöszikém! Alekosznál nincs semmi más ami bekapható?
S ami aztán végképp szomorú, hogy ez a fél hülye ... Bocsánat! Egészen nem normális, magát valakinek képzelő faszkalap, ezt az oldalát nem látja át a játéknak, csak a lövöldözést, és most veri magát a történtek miatt, feljelentőért könyörög, próbálja magát feljelenteni és effélék. S persze hírben maradni. Minden áron!
A firkászok meg gyártják a hülye híreket a hülyéről és hülyítik vele az embereket.
Naná! Igény van rá! Hogyne volna!
Vannak híres embereink Afrikában is! De még mennyi! És micsoda hírességek!
Például Picsolina! Ott szerintem ő a csúcs! No nem a giga szilikontöltetek miatt.
Meg nem is a szépsége miatt. ... Tessék mondani! Nincs nekünk határon belül erre megfelelő pornósztárunk? Nem vagyok a műfaj szakértője, de szerintem volna szebb is, fiatalabb is, okosabb is. ... Vagy ők nem vállalták?

Befejezésként rövid kis politikát érintő. Csak semmi személyeskedés! Általánosságban.
Egy normális országban a választópolgár a munkaadó és a választott képviselő a munkavállaló. Na most kérem! A normális világban! Ha a munkavállaló herdálja a munkaadó vagyonát, ellopja, elcsalja, közben pofátlanul hazudik, cinikusan válaszolgat, fenyegetőzik és effélék, akkor a munkaadó mit tesz? Bizony! Kivágja a munkavállalót mint macskát szarni! Vagy mint kódis a taknyát!
Ha nem ez történik a pofátlan munkavállalóval, hanem a munkaadó megújítja a munkavállalói szerződést, akkor a munkaadó a hülye és ne csodálkozzon ha később a munkavállalója még inkább elpofátlanodik! Sőt!

Nagy szerencse, hogy a hülyeség a hülyéknek fizikailag nem fáj! Mert ha úgy lenne üvöltésüktől lenne hangos az ország! Így is! Csak így nem a fájdalmuk, hanem a hülyeségük üvöltik világgá!

2 megjegyzés:

  1. Engem elképeszt az erő és a határozottság ami belőled árad!!!!
    A celebeket említetted. Amerikában úgy tapasztalom a celebek jó ügyek mellé állnak, pénzelik azt. Valóban itt mintha ilyen nem lenne. Pokolian primitívek. De az a hibás aki ezt felemeli: Győzikeshow.
    Igen. Felelősséggel tartozik mindenki a véleményéért. Ha neki nincs, de támogatja a hülyeséget, akkor az róla árulkodik.
    Jó ég! BORZALOM ami itt van . Az alattvalók okosabbak a felső vezetőknél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! Megtisztelő a véleményed!
      Sajnos igazad van, azokat tolja a média előtérbe kik közönségesek, primitívek. Úgy látszik van rájuk kereslet. :)
      Az lenne a jó, ha a választáskor minél többen vállalnák azt a felelősséget. Nem csak jövőre. A későbbiekben is.
      Csak mutatkozzon meg az okosság jövőre az országgyűlési választáskor.
      Egyéni jelöltre ésszel, listára pedig lehet szívvel!

      Törlés