Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. december 21., csütörtök

Karácsonyi ... (rendhagyó!)

Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

Ez eddig lehetne idézet is az "üdvözlő lapról".
De nem az!

Mert én tényleg azt kívánom!
Nem pedig kampányolok! Mert ez az úgynevezett "üdvözlő lap" lapnak ugyan lap, de csak mellékesen üdvözlő. Ez egy korteskedő lap!

Küldött nekem már más is karácsonyi üdvözlést, például Szita Károly polgármester, de azon a lapon legalább nem az ő képe virított pártlogók kíséretében, hanem egy gyermekrajz. Egy karácsonyfa.
Az is korteskedő, de legalább szerényen! Azért az üdvözlő lapként is elfogadható.

Nem mint ez az arcoskodó, pártlogókkal megtűzdelt és ráadásul még elbizakodott is!
Merthogy azt írja, idézem, "az Ön országgyűlési képviselőjelöltje".

Az enyém? Az enyém? ... Ez nagy félreértés papuskám! Nagyon nagy!
Ez nagyon elbizakodott kijelentés, nagyon beképzelt és már-már pökhendi!

Mit már-már ...? Ez az! Mert ez sértő módon fölényeskedő, öntelt és elbizakodott!
Mert ez egy gőgös, felfuvalkodott, fennhéjázó, dölyfös, önhitt, önelégült, kivagyi, kevély, rátarti, nagyképű, elbizakodott, fölényeskedő, öntelt, beképzelt, fellengzős, fölényes, büszke, hencegő, lekezelő, arrogáns, önfényező kijelentés!

Az enyém papuskám? Nem az enyém, hanem azoké a pártoké amelyeknek a logói ott virítanak a lapon. Ön azok képviselőjelöltje!

Az enyém majd az lesz, akire leadom a voksom! Értve vagyok?

Amúgy boldog karácsonyi ünnepeket kívánok önnek is!
Mindenkinek! De tényleg mindenkinek!

Azoknak is kiket kedvelek és azoknak is kiket nem. Azoknak is kiket még véletlen sem bántottam meg és azoknak is akiket az elmúlt egy évben megbántottam.
Utóbbiaktól elnézést kérek, ha véletlen megbántottam. Ha véletlen!
Ha szándékosan, hát azoktól nem! Tőlük nem kérek ezért elnézést mert a megbántásnak oka kell legyen s majd ha az okot kibeszéltük és nem volt igazam hát akkor majd kérek, addig viszont a jókívánságom nekik is szól!

(S hogy miért takartam ki a "nagyarcot"? Miért nem árulom el a nevét? Mert én neki nem korteskedek. Még közvetve sem. Amúgy meg, nem egy nehéz feladvány.)

4 megjegyzés:

 1. Mélyítik az szakadékot piszkosul. Aki szereti őket, az még jobban fogja, aki nem, annak még nagyobb ellenszenve lészen irántuk. Ennek túlburjánzása egyenes út a polgárháború, vagy a totális diktatúra felé.(Le fognak vadászni bennünket, vagy illegalitásba vonulunk. Még nincs itt az ideje, de hamarosan itt lesz.) Amikor balhé lesz ártatlan arccal széttárják kezüket, hogy nem érik, hogy miért következett be mind ez? Hát ezért (is). Ők valóban nem értik, hogy miért, de irányítóik az okos gonoszok pontosan tudják az okokat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sötét képet festesz, de már nem merek tiszta szívvel ellenkezni. Csak reménykedni merek, ne legyen igaz!

   Törlés
 2. Szomorú így karácsony előtt...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szomorú. Szomorú ez karácsony előtt is, szomorú marad utána is. Szomorú volt eddig is. :(

   Törlés