Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. március 21., szerda

Feltámadás. Fel! Támadás!

Kissé pesszimistán nézve azt lehetne mondani, hogy ez a választás, ez már halott ügy. (De én optimista vagyok!)
De ha rátekintünk a nagy magyar valóságra. akkor azt kell mondani, tényleg az!
Hisz az amúgy is minden képzeletet felülmúló sötét mélységekbe vivő választási kampányba beszálltak a holt lelkek is. Nem átvitt értelemben! Valódi halottak!

Valóban halottak írtak alá jelölő szelvényeket és ajánlottak nekünk élőknek, élő jelölteket.
A közügy már nem csak az élőket érinti, érdekli, de a holtak érdeklődését is felkeltette!
Nem mondom, hogy jó dolog odaátról e világi dolgokkal múlatni a végtelen időt, sőt ... a végeláthatatlan jövőmre tekintve előre, nagyon bízok abban, hogy odaát legalább kampány nem lesz! Nem ajánlom, hogy legyen mert akkor ténylegesen is visszajövök! Majd! Most élve kísértek!

Mondhatnánk tán azt is, hogy az Orbán kormány jóval megelőzte a kort, jóval előrébb jár már mint az Isten, hisz sikeresen megvalósították a feltámadást. Még ha csak részleges feltámadást is, de azért na!
Szemernyi kétség se legyen az iránt, hogy ha a "haza üdve" úgy kívánja akkor a feltámadottak elmennek szavazni is! Szent kötelességük egyrészt, másrészt meg
azért ennyivel csak tartoznak a feltámasztásukért!

Viszonylag sokat jártam, járok én Csepelen, de nekem eddig nem tűnt az fel, hogy paranormálisan kiemelt volna a kerület, soha nem találkoztam efféle tömeges tevékenységgel, sem pedig Fox William Mulder és társa Dr. Dana Katherine Scully jelenléte nem adott okot a gyanakvásra.
Márpedig ha nem, akkor nincs okom azt hinni, hogy a feltámadás csak Csepel
kiváltsága volna, feltételezhetem azt, ez akár országos jelenség lehet.
Úgy is volna "igazságos"! Mert micsoda dolog lenne az, hogy az "Isten előtt mindenki egyenlő" elvét pont a leginkább keresztény és a leginkább demokrata Fidesz-KDNP beszűkíti egy kerületre?
Ekkora égbekiáltó igazságtalanságot akkor sem hinnék el róluk, ha ezernyi halott bizonygatja!
Na most akkor képzeljük el a választást!

A külhoni magyar halottaink, jól tudott volt eddig is, ha szükség volt rájuk szavazhattak. Hisz ha egyszer ebben az életben beregisztráltak, tíz esztendeig az isten sem mentette meg őket a borítéktól! S ha szükség volt, lesz rájuk, feladhatják a voksuk.
"Jó nekik"! Külhoniak lévén a kutya sem cseszteti őket éltek vagy haltok-e?
Csak szavazzatok! Ne feledjétek, kinek is köszönhető, hogy magyar halottak vagytok?

Azért most már vigyázni kellene kicsit! Van ennek veszélye is!
Ha a kormánypártok is buzgón és eredményesen szerveznek, s netán az ellenzék sok-sok pártja is jól és eredményesen mozgósít -ha már koordinálni képtelenek- nehogy a vége az legyen, több lesz az urnákban a voks, mint a regisztrált szavazó!

Most már értem azt, hogy Isten nem ver bottal!
Isten holtakkal ver! Erkölcsi hullává züllött politikusokkal és elhunyt szavazókkal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése