Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. március 5., hétfő

Isten nem ver ...

"Isten nem ver bottal", tartja a mondás.
Bottal tényleg nem. Politikussal ver.
Nagyon megvert velük az Isten!

Pócs János: -"Jézus Krisztus is jász volt, mert jászolban született."
Csak a kevésbé tájékozottak kedvéért mondom, hogy Pócs János  Fidesz-MPSZ országgyűlési képviselője és a fenti mondatot Jászfényszarun egy Orbán Viktorral közös gyáravatón mondta.
Mondom! Orbán Viktor jelenlétében!
És a mi nemes miniszterelnökünk, ki saját bevallása szerint is hívő keresztény ember, nem küldte el ott helyben ezt a bugrist melegebb éghajlatra mint a Jászság!
"Isten nem ver bottal." De a jelek szerint a pásztorai sem!
A jelek szerint nem, mert nincsenek jelek!
Mert Pócs ama kijelentése óta azt várom, hogy az egyházi méltóságok sorban s szóban lázadoznak s magyarázzák el Isten eme megtévedt balga birkájának, hogy merre lakik az Isten! De nem! Szó nem esik róla! Szó sem!
Én azt sem tartanám túlzásnak, ha a püspöki kar a békemenet mintájára összefogva menetelne magasra emelt pásztorbottal Jászfényszarura és "verné ki" ezt a vadbarmot előbb a városhatárig, majd tovább a Jászság határáig s végezetül az ország határára is.
Oszt ha végeztek vele akkor utána kergethetnék azokat is aki az efféle beszédet vigyorogva végighallgatják, meg azokat is akik később mentegetik.
Mert a tisztelt püspöki kar, s a papi méltóságok, beláthatnák az egyszerű emberek, pláne a hívők ama jogos elvárását, hogy bár nagy az Isten állatkertje, azért nem kötelező itt csoportosulni a díszpéldányainak Magyarországon, Magyarország vezető pártjában, Magyarország kormányában, Magyarország parlamentjében.

3 megjegyzés:

  1. A Fidesz vezérkar azért mondanak egyre nagyobb zöldségeket, hogy az egyre fogyatkozó értelmi szintű híveiket ki tudják szolgálni. Azokat együtt tartani, hogy rájuk szavazzanak, és tovább tudjanak lopni. A baromságokkal tudatosan kedveskednek a barmoknak. Én maximálisan értem őket, nem hülyültek meg, csak piszkosul számító, okos, de gonosz emberek. Mert aki ilyen ökörségnél nem fordul el tőlük, az őket isteníteni fogja őket, és rájuk szavaz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizonyosan ez is motiválja őket. Csak az a bajom ezzel, hogy akkora orbitális baromságokkal szolgálják ki a saját híveiket, hogy azzal gyakorlatilag őket is lejáratják, őket is totál hülyének állítják be. Kíváncsi vagyok mikor veszik a hívek ezt végre észre és mikor lesz ebből elegük? Legalább egy kicsit elegük. Mutatkoznak azért ennek jelei. :)

      Törlés
  2. Talán még büszke is rá a pártja.nem kis teljesítmény volt!

    VálaszTörlés