Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2022. március 7., hétfő

Hullik a szemét

2022.03.04.     Kaposvár

Amúgy ezen a szakaszon ez eléggé sűrűn előfordul, nem először hordta a szél a szemetet.
De most tényleg. Jó ez?
Miért kell a várost teleszórni szeméttel?

Tudom! Ez most így, egy kicsit áthallásos.
Viszont a helyzet sajna az, ha a politikai ragaszokat renitens elemek leszaggatják, széttépik és szétszórják, onnét az bíz szemét.

Meg kell mondjam, nem értek egyet ezzel a harcmodorral. Nem értek vele egyet, de mert benne van a pakliban, akár a véleménynyilvánítás egy formájának is betudható, elfogadom a létezését. Volt, van, lesz is.
No de! Ne szórd már szét a sok szemetet! Ha letépted, vidd már el az első kukáig.
Abba való a szemét. Tudom! Áthallásos. Sajnálom, de ez van.

Azért most teszem szóvá, mert eddig nagyjából csak két pártformáció hirdette magát ragaszokon -mellesleg nem ragasztják hanem tűzik-, viszont újabban már látok másokat is, s hát gondolom rövidesen beindul az adok-kapok. Minden formációnak megvannak a lelkesen vehemensebb szurkolói. Nagyon remélem, a részvétel és a véleménynyilvánítás szabadsága nem csak ebben fog kimerülni, hanem sokan, nagyon sokan eljutnak majd a fülke magányáig is.

Itt a Somogy 1-ben, így Kaposváron is, erősen hiányolom a sima fehér, legalább A/4 méretezésű ragaszokat, ha már arctalan trollok is indulhatnak a választásokon.
No persze az is csak szemét, ha leszaggatják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése