Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2022. május 26., csütörtök

Ez remélem nem az aminek látszik

2022.05.26. Kaposvár
harmadik futóköre

Megtörtént az utolsó mozzanat hetekkel ezelőtt, húztak rá gumit is. Patent lett, legalább is, nagyon remélem. Bár most, ... kicsit meginogtam.
Volt tegnap ez a cefet nagy eső, nincs abban semmi furcsa, hogy átázott a futópálya. Napközben száradt, azok a sötétebb foltok a még vizes részek. Ez is normális. A gatyám sem szárad egyenletesen. Igen ám!
De séta közben egyes szakaszon szemre is érdesebbnek tűnt a felület. Kénytelen voltam közelebb vinni a cvikkert, mögötte a szemem, s mert a kettőnek együtt sem akartam hinni, hát tapogattam. Itt a piros, hol a piros?
Ha ez az aminek látszik, remélem nem az, akkor azon a szakaszon felnyomta a víz a morzsalékot a felületről. Egy részét legalább is. Bízom abban, hogy ez csak egyedi eset, és már megint "félvakon" is többet látok mint kellene. Meglátjuk. Mondá a vak is. Ha több esőzés után is még ott a piros akkor semmi gond, ha ott már nincs, akkor hol a piros?
Maradok javíthatatlanul optimista
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése