Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2012. január 17., kedd

Tempó, tempó ...

"Némi szomorúsággal állapítom meg, hogy volt barátom, Járai Zsigmond legutóbbi közleményeiben figyelmen kívül hagyja az Orbán kormány eddig elért eredményeit." (Matolcsy)

Na ez az! A "fideszes tempó" Próbálj meg egyszer nem egyetérteni és azonnal megkapod. Volt barátom. Volt!

"Példátlan gazdaságtörténeti sikernek tekintem, hogy az elmúlt másfél évben a nemzetközi gyakorlatoktól eltérően, megszorítások és gazdasági visszaesés nélkül állította helyre az Orbán kormány Magyarország pénzügyi egyensúlyát. Ezt nem látni közgazdasági vakság, nem elismerni több, mint udvariatlanság." (Matolcsy)

Egy dolog biztos. A megszorítás szó helyett annyi különféle kifejezést talált és honosított meg a kormányzat, ami példátlan.
Tehát megszorítás nem volt, csak pénzbehajtás és az egyensúlyról meg épp mostanság esik elég szó nem csak idehaza, de szerte a világban.

"Járai Zsigmondot egyébként szívesen látom egy beszélgetésre miniszteri dolgozószobámban, a Nemzetgazdasági Minisztérium József nádor téri épületében, hogy személyesen is meggyőződhessen arról, kitűnő szellemi és fizikai állapotnak örvendek." (Matolcsy)

A szellemi állapotának köszönhetően "örvendhetnek" sokan sok mindennek.
Ennyi észhez .... valaki adhatott volna egy vödör vizet, hogy mennyen inkább ürgét önteni!

3 megjegyzés:

  1. Ó, és mennyire szerény is...

    VálaszTörlés
  2. Szépségénél csak okossága nagyobb és látszik rajta a határtalan szerénység meg az elkötelezettség a minden áron való szolgálatra.
    Egy volt kollégámra emlékeztet. Arra sem lehetett azt mondani hogy talpnyaló. Odáig nem hajolt le soha. Mindig csak a seggig!

    VálaszTörlés
  3. Ott van a tragédia,hogy ő és főnöke is szentül megvan győződve tevékenységük tévedhetetlenségéről.

    VálaszTörlés