Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. január 14., hétfő

Egyszerű és ....

Egyszerű és mégis nagyon jó. Nem az én szellemi termékem. Egy igen-igen kedves barátom küldte ezt nekem a minap. Hogy Ő honnét szedte, nem tudom, nem is lényeg. Hogy Ő kicsoda?
Ha akarja, majd felfedi magát.
Ha nem, akkor meg nem.

Íme! A tárgy: Magázva vagy tegezve ????

A főnök aggódik egyik beosztottja miatt, mert 12:00-kor mindig elmegy valahová, 14:00-kor megérkezik, és újra leül dolgozni.
Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben?

A nyomozó másnap jelenti:
- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből, és lefeküdt a feleségével, ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül, és visszajött dolgozni.

Főnők: - Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
Nyomozó: - Nos, megengedi, hogy tegezzem?
Főnök: Nos, ... legyen.
Nyomozó: - Akkor jelentem, még egyszer!

-János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba, a házadhoz hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt, a hűtődben talált ételből és lefeküdt a feleségeddel, ezután elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül, és visszajött dolgozni.

Ez a magyar nyelv! Szuper! Nem?
.

2 megjegyzés: