Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2014. január 17., péntek

Pálinka

Jó az sok mindenre!
Félszemmel olvastam, félfüllel hallottam hogy Orbánt megint betámadták pálinkával.
Pálinka ügyileg is. No de miért? Az ő állapotában sokat már nem tud rajta rontani. Legfeljebb tovább szaporodnak a látomásai, de az sem az állapotát rongálja, hanem a miénket.

Félszemmel. Erről jut eszembe egyik kedvenc kiszólásom. Nem tudom kitől származik, de nagy koponya lehetett. Emígy szól:      - Az egyik szemem sír ...., a másik meg üveg!

Mellesleg -ezekről is olvastam félszemmel- szaporodnak az UFO észlelések. Gyerekkoromban mindig azt hallottam a felnőttektől: -"az egy akkora szeszkazán hogy már fehér egereket lát!" Azt a rézelejit!
Mennyit kell meginni akkor egy UFO látomáshoz? Hányadik típusú a találkozás?

Most meg mit olvasok? Lázár lehet Orbán utódja a miniszterelnöki székben. Nahát! Nahát akkor nem csak az egyik szemem fog sírni, hanem az üveg is és inkább UFO-t akarok látni én is ... UFO-t! Nem mást!

Majd tartok a cél érdekében egy kefekúrát. Ismeritek? ... Ha netán lenne ...
Szóval. Ki kell tépni egy szál szőrt. ... ?? ... Mindegy honnét! Akár ...
Letenni az asztal sarkára, s addig inni, míg két szőrszálat látsz, majd négyet, majd végezetül egy egész kefét. Akkor jár egy rövid pihenő. Azután .. tőccs! További vedelés mígnem már két kefét látsz az asztal sarkán. Újabb kis szusszanás. Le kell venni az egyik kefét s akkor lehet tovább inni. Értem?

De mi a garanciám arra, hogy majd UFO-t látok, utóbb meg kettőt? ... Nem pedig Lázárt, Orbánt ... utóbb meg kettőt. ... Kettőt? Kettőt! ... Bármelyikből is?
Mi ehhez a bibliai tíz csapás?
Esküszöm, életem hátralévő részében csak vizet iszok ha többé nem látom, hallom egyiket sem! ... Erre igyunk! Kocc!


2 megjegyzés:

  1. Legyen így, igyunk! Igaz én nem pálinkát, de megteszi a víz is. Bár árban lassan úgy sem lesz különbség.

    VálaszTörlés
  2. " Hát a vizipók,... az csodapók!"

    VálaszTörlés