Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2014. április 2., szerda

Dübörög ...

Jobban ....
Hűtőmágnes gyártásban már tuti hogy jobban!
Meg óriásplakát nyomásban is! ... Erről jut eszembe. Orbán vigyázhatna, milyen társaságban mutogattatja magát? Egy Orbán, egy Zuschlag, aztán még egy Zuschlag  és még egy Zuschlag? ... Nem vicc! Kétszáz méteres szakaszon van vagy hét óriástábla, abból három a büntetett előéletű könyvtulajdonos.
Máig. Ma végre leragasztották ... Mellesleg!
Ha netán végre rászánom magam és írok egy könyvet, abban az esetben mennyit kell ülnöm azért hogy ekkora ismertséget biztosító reklámlefedettségem legyen? Természetesen mások pénzén. ... A ti pénzeteken!
Szórólap nyomtatásban és terjesztésben is jobban teljesít. No és elnöki levelekben!
Mellesleg ... miért vagyok máris feketelistán? A nejem kapott Orbántól levelet én meg nem! ... Nem! Nem olvastam el. Nálam szent a levéltitok!
Egy kurva levelet sajnál tőlem, bezzeg hűtőmágnessel mindjárt néggyel ajándékoz meg. Kevés! Piszok sok hely van még. A fagyasztórész ajtaja például üres.
De arra gondoltam, ha kaphatnék egy raklapnyit, akkor nem kell majd a kocsit átfesteni, fóliáztatni, hanem bevonnám ezekkel az aranyos lapocskákkal. Tök praktikus! Elég lenne mindig csak azt kicserélni, amelyik megsérül.
Igen! ... Van kocsi "bazzdmeg"! ... Csak megdöglött a "lu"!
Tehát ... hűtőmágnest minden mennyiségben átveszek. Soha nem elég! Ha lesz plusz, akkor varratok belőlük mágneses térdszalagot, mágneses gerinctámaszt, mágneses derékaljat és egyebeket. Vállalkozást alapozok rá és munkahelyeket fogok teremteni! Na? Na?
Csak egyet kérnék! Egyet! Tollat ne! (megbízható forrásból tudom, azt is osztogatnak, nálunk Gelencsér!) Tollat ne! ... Mert madár azért nem vagyok!
Dübörög a kampány!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése