Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. február 12., csütörtök

Spermaság

A címben még szépítettem, de itt már minek? Geciség. Most mi van? Mi van? Ha egy médiamogul mondhatja a felkentre, akkor én meg elmélkedhetek ... Vagy nem? De!
Szóval. Minek ez az álszentség? Megbotránkozás s miegymás? Ez ténykérdés.  ... Nem úgy értem! ... Megmagyarázom
Gyakorlatilag mindenki úgy kezdi a földi pályafutását, hogy versenyt fut a nagy csapatban, mint kis geci. Oszt ha nyer, akkor fejlődik. Kifejlődik és tovább fejlődik. ... S innét ugyebár a fejlődés több irányt vehet.
Amennyiben az irány olyan ... szóval olyan, akkor már kisgyerek korában megmutatkozik, amit a felnőttek vagy elröhögcsélnek s közben tréfálkozva kis "spermahajder" címmel ruházzák fel a fejlődőképes egyedet, vagy esetleg néhanap lecsavarnak neki pár. Esetleg jó pár .... A lehető legrosszabb megoldás, mert könnyen lehet, a verés eredményeként a kis spermahajderben gyökeret ver a geciség. S ha így lőn? Akkor mi lesz?
Az lesz, hogy a pályafutását a természet törvényének engedelmeskedve versenyzőként indító kis geciből a farkastörvényeknek engedelmeskedő -s esetünkben uraló- bosszúálló nagy geci lesz! S ha egyszer azzá fejlődött, akkor az is marad!

2 megjegyzés:

  1. Szerintem meg az emberré válás egyik állomása, hogy kisebbik alkotórészünk a geci. Mert ha valaki megmarad geci, akkor nem lesz ember.
    Tehát ha kifejlődött, már nem lehet geci. Rossz ember igen. Jó is.
    Szerintem mindegy, hogy mi a véleménye egymás között a két kortársanak, vagy fegyvertársnak. Biztos van jobb szó is a kapcsolatuk jellemzésére.
    Viszont elvárnám az ország irányítóitól, hogy ezt a stílust ne engedjék meg nyilvánosság előtt.
    Még akkor sem, ha valamelyiküket vadászat közben meglepi egy vadkan.
    Kinek jó, ha élete legnagyobb szerelmét kidülledt szemekkel a vécén ülve látja meg az alkotás hevében?
    A királyi családból a bakó előtt álló királynő pénzt adott a hóhérnak, és meg is bocsátott. Láttam a tévében.
    Ha már valaki ilyen magasra jutott, nem kéne valamit az elődöktől tanulni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van. Egyetértek veled, csak kissé kihegyeztem a dolgot. De akár így akár úgy, akkor is roppant szomorú, hogy a miniszterelnökről kell beszélnünk s mérlegelnünk, geci vagy jó ember avagy rossz? Ebből a szemszögből nézve, nekem a másik résztvevő mellékes.

      Törlés