Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. március 7., szombat

A bugris mindenhogy bugris!

Most lett tele a tököm végérvényesen, a sunyi vigyorával, a pökhendi, lekezelő, flegma modorával és a mérhetetlenül cinikus dumájával. A bugris akkor is bugris ha tanult, nem csak ha tanulatlan. Márpedig azt nyilatkozni, hogy "az ellenzékben lévők kommunisták és ezért ..."
A folytatás mellékes. Itt a kommunistán van a hangsúly! Én személy szerint mérhetetlenül nagy bugrisnak -a többi jelzőt megtartom magamnak, töltse ki tartalommal ki elolvassa eme írást- tartom azt ki ilyeneket mer állítani. Ellenzéki vagyok! De sem nem kommunista, sem nem fasiszta és sem nem újnáci!
Tisztázzunk valamit! Tudott dolog, hogy mint a fasiszta, mint a náci rendszer mennyi emberéletet követelt.
Épp ezért, joggal berzenkedik az, kit bármelyik jelzővel illetnek.
Az is tudott, hogy az emberáldozatok tekintetében eme rendszerekkel a kommunista rendszerek versenyképesek. De Isten őrizz az újabb versenyeztetéstől!
Akkor ez nem sértés? De bíz az! Persze egy bugris ezt nem értheti!
Joggal veheti sértésnek ha lekommunistázzák az, kinek köze nincs eme ideológiához. Duplán lehet sértő akkor, ha egy olyan fasiszta vénával megáldott, maffiamódszerekkel gyarapodó és irányító szarházi bugris teszi, kinek az egész kompániájával együtt börtönben kellene már rég múlatni az időt. Ott kellene hátralévő idejükben az állam vagyonán élősködni, nem pedig a politika élvonalában, hol lassan de biztosan teszik zsebre az országot jelenestül s a jövőnkkel együtt. Nem listázom ide mi mindent tettek zsebre ami  nem őket illet meg. Aki nem képes számba venni az elmúlt öt esztendő ez irányú termését, azt csak sajnálni tudom. Loptak, csaltak, hazudtak, visszaéltek a joggal, a hatalmukkal, a lehetőségeikkel. S teszik ma is!
Miért gondolnám azt, holnap nem? Miért gondolnám, mikor a vezetőjük nyíltan mindenkit egy kalap alá ránt s címkéz fel?
Ama vezető, kit a hazaárulás minősített esetével vádol az ellenzék egy olyan szelete, kikre sok mindent lehet mondani csak azt nem kommunisták.
Azért sejtem ám mire ment ki a mondat! Fogytán a muníció. Fogytán a támogató. Megindult az elbizonytalanodás. Recseg s ropog az összetákolt birodalom, már lázadozók is akadnak a sorokban. Valami ütős kellene.
Észérv? Ugyan honnét lenne? Észérvvel képtelenség igazolni az ellopott, elherdált, rosszul felhasznált, avagy rossz helyre irányított milliárdokat!
Varázsszó kellene.! S az ostoba bugris azt hiszi, a kommunista címke az lesz.
Nem lesz! ... Néhányakat még biztosan kielégít majd, de hosszútávra ez bakfitty, duce!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése