Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. március 30., hétfő

A látó ember

Ááááááhhh!
Szóval innét a Dakota véna! Nem csak hogy a neves törzs főnöke volt előző életében, de ezek szerint a varázsló is.
A kis felcsúti szellemekkel suttogó!
A nagy látnok! A nagy szellem szóla az ő szájával!
Vagy a nagy szellentés?!

Szeretem amikor igazam lesz. Már mikor a hír felröppent mondtam én: -figyeld meg Mami, vezérünk nem bennfentes (Quaestor) hanem egy látnok!
Csak nem akartam evvel akkor előjönni és cinkelni szegény manust. Van baja elég! Van. Hát még nekünk!
Azért szívesen belekukkantanék egynémely agyakba, vajh hiszik is amit elénk vakkantanak? Rettenetesen tartok ettől. A mindenki hozzon magával -a kormányba- még egy embert elvét is tökéletesen értem. Ugyanis ezek annyira hülyék, hogy azt egyedül elkövetni szellemi képtelenség, ezért hát kell a segítség.
Valamiféle elmefuttatási verseny kezdődhetett kormányzati körökben. Futnak is! Lejtnek!
Uram irgalmazz! Vagy ha Ő nem, hát akkor Ti kedves erre tévedő olvasó, szánjatok meg és írjatok legalább egy nevet ebből a társaságból, aki szerintetek az esze végett került a kormányba, vagy annak közelébe. Piszkosul leépültek! Mit tudtak megint előszedni. Illetve kit? Majd jól kivizsgálják, hogy mekkora ráhatása volt a történésekre Gyurcsánynak? Ennyi? Ezt már nagyon kevesen kajálják! Megkockáztatom olyan is van, ki már nem is emlékszik a nevére. Rogánban is egy főorvos veszett meg -persze sokadmagával praktizál az istenadta-, hogy állandóan csak Gyurcsányt vizsgálná. Szakíthatna kis időt drága rendelési idejéből, s segíthetne megérteni tudathasadásos kollégájának, hogy mi okból kellene lemondania. Mert nem érti!
No persze most már egyáltalán nem vagyok ezen meglepve, mert ezek nem akarnak érteni semmi effélét. Jól látszik amihez értenek. Megértettük mi is.
Látnok főnök! Vigyázz! Ezen az úton az vár, hová Tatanka Iyotanka jutott.
Ő is fogékony volt a természetfeletti iránt, mígnem kiderült hogy ő maga nem az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése