Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. március 25., szerda

Békemenet?

Sümeg.
Autós zarándoklat. Békemenet? Én nem tudom. Bizonyára, a CÖF szerint legalább is bizonyára,
békét lehet összemenetelni egy Rolls-Royce-al az élen, egy olyan országban hol a CÖF által sztárolt kormányzati bagázs, összehozott több millió éhezőt, kilopta az emberek szemét is, de nem is folytatom bűneik. Mert bűnük az van rogyásig! Szinte csak az van.
Hosszan, igen hosszan kellene ahhoz méláznom, mire egy pozitívum eszembe jut róluk. De már nem is próbálom. Minek? Egy jó dolgot állítsak szembe azzal a temérdek szemétséggel amit elkövettek?
Érzi már ennek képtelenségét a tömeg!
Békemenet! Röhögnöm kell! Anno Bajnai tájékoztatójára is eljött kb. ennyi ember és csak innét a városból, meg vonzáskörzetéből. Most meg országos volt a zarándoklat.
A képek, híradások felvételei alapján tényleg afféle nyugdíjas találkozó.
Kezd ez hasonlítani a focimeccsekre. Orbán építteti sorban a stadionokat. Kinek? Hányan is voltak kíváncsiak  legutóbb a nagy múltú Vasas hazai játékára? Azért a Vasast hoztam fel példaként, mert 1911 márciusa óta rúgják ott a bőrt. Elárulom no! Nyolcszázan látogattak ki.
Akár békemenetnek is hívhatnánk. Ámbár, Sümegre nem mentek el ennyien.
Mellesleg -bár tudom igen keveseket érdekel- mostanság nagyon elegem lett a nagypolitikából. Jót tenne valami pozitívum!
A kormánypártoktól nem is várok. A szélsőjobb igazi arcát, látom a mosolygós álarc ellenére is. A legnagyobb baloldali párt, cselekedeteiben a legkisebb. Közép nincs.
Ha Juhász Péter brutálisnak tűnő őszintesége is eltűnne, hát akkor ... nem is tudom.

1 megjegyzés: