Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. április 13., hétfő

Behúzták

Nagyszerű!
A Jobbik csak behúzta az x-et Tapolcán.
Ráadásul joggal mondhatják: nagy X-et!
Most aztán lehet nyomni a mellébeszélést, a hülye magyarázatokat az okokról, meg hogy kinek is köszönhető?
Pedig roppant egyszerű. Egyszerű mint az ágyba szarás!


Legalább akkora mértékben köszönhető a vezető kormánypártnak mint a vezető baloldali ellenzékinek. Már persze ha elfogadom hogy a baloldalon van vezető párt!

A magát demokratikusnak tartó ellenzéki pártok mindent megtettek azért, hogy a kormánypártokból kiábrándultak még véletlen se számoljanak velük.
Nekik, az Orbánból kiábrándultaknak, ha nem a Fidesz, akkor az MSZP vagy DK vagy EGYÜTT... na az semmiképp, inkább a jobbik, vagy legfeljebb senki!

A mostani baloldali ellenzék olyan mint egy marék szétszórt zizi. Gurulnak a színes kis golyócskák szerteszét, ha véletlen egy irányba gurulnának akkor sem egy egész, de nem is akarnak egyfelé. Senki nem akarja, nem is tudja összeszedni őket. Zizegnek, gurulnak innen oda, onnét amarra, de tulajdonképp sem irány, sem cél, sem tartalom. Mit érnek? Semmit! Annyit mint egy marék zizi a földön. Egy módon lehet szépen összeszedni. Széttaposni, összesöpörni és belebaszni a kukába!

Nem a parlamentet kell feloszlatni, hanem a teljes baloldalnak mondott értelmetlen és értelmezhetetlen katyvaszt és csinálni végre egy ellenzéki pártot.
Egyet! Egy olyat ami kiáll valamiért, kiáll valakikért!

Ezek a magukat baloldalinak mondó politikusok kik most az ellenzéki oldalon még mindig jól elvannak -leginkább egymással- kik még mindig jól megélnek ... ezek hozták a nyakunkra a Fideszt és ezek hozzák most a nyakunkra a Jobbikot is.

2 megjegyzés:

  1. Én meghívnám a politikusokat egy kicsit ásni. Egy napot kétóránként 10 perc pihenővel, és hátha kialakulna bennük is valami tisztelet a fizikai munka iránt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ásnak ezek. "Lövészárkokat, fedezékeket". Oszt abba temetik a becsületük!

      Törlés