Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. május 17., vasárnap

Aktualitások

Kurva jó viccek címen kaptam -természetes hogy a Szállítótól- pár viccet.
Nos, hogy kinek kurva, kinek nem, az kérdéses. Egy újszülöttnek mindenesetre új, ámde nem kúrva jó, hacsak ...
Mondják, manapság már az óvodás korban felvilágosultabbak a csemeték, mint mi oskolás korunkban.
Ez azért lehet -mert mi másért-, hogy az én gyerekkoromban kurvák nem léteztek, csak sűrűn baszott elvtársnők. Azért voltak annak a rendszernek is pozitív hozadékai.

Mindjárt beugrott, a szakállas kiszólás is: - Kurvára fáj a fogam!
- Na ja! Csak a nejed nehogy megtudja!

Szemezgettem:
A HÉT UNIOS TEOLÓGIAI ESZMEFUTTATÁSA:
A mennyország az, ahol az angolok a rendőrök, a franciák a szakácsok, a németek a technikusok, az olaszok a szeretők és az egészet a svájciak szervezik.
A pokol, ahol a németek a rendőrök, az angolok a szakácsok, a franciák a technikusok, a svájciak a szeretők és az egészet az olaszok szervezik.

Rátekintve erre a KDNP néven futó giga pártra, nekem nem kérdés a kérdés, mi is jő el hamarább, a földi paradicsom, avagy a pokol?

A HÉT MORBID VICCE:
Béla bácsi megette a kutyáját. Szomorúan nézegeti a csontokat:
- Ej, ej, Morzsi, de örülnél te ennek!

Most erre mit mondhatnék? Ma hallottam, öregszik az ország lakossága.
No persze nem azért, amiért másutt. Hanem mert a kevés fiatal egy jó része is elhúz, s maradnak a vének.
Nálunk a probléma megállítása is más mederben folyik. Nem bonyolítjuk túl.
Segítjük a szegénység térnyerését, legyen minél több éhező, minél több minőségi éhező, nem kell megérni az öregkort, az rontja a statisztikát.
Kivonunk az egészségügyből -pénzt, munkaerőt-, romoljon az ellátás, nem kell megérni az öregkort, az rontja a statisztikát.
Széles ívben szarunk a közbiztonságra, legveszélyeztetettebb réteg a magányos idős, hadd hulljon, hisz, nem kell sokáig húzni az öregkort, az rontja a statisztikát.
Beleturkálunk az oktatási rendszerbe, a kiváltságos réteg kiváltságos csemetéje mindent érjen el, majd idehaza marad hisz megél (beleörökli magát a rendszerbe), a hátrányos helyzetűek oktatását lebutítjuk kissé (vagy nem kissé) és akkor majd nem kell külföldön és idehaza marad.

Hogy miért mondok ilyeneket?
Mert ha a tervezett egy százaléknyi személyi jövedelemadó csökkentést odaadnánk a kórházi dolgozók bérére, kissé javulna a helyzet.
Mert ha a közmunkaprogramra tervezett plusz forrás nem több közmunkásra kellene, hanem a meglévők javadalmazásának emelésére, akkor jobb lenne a helyzet.
Mert ha ez a szemét kormány nem tűrné, csak azért rúgnak ki dolgozót, hogy visszafoglalkoztassák közmunkásként a kevesebb bér miatt, akkor ugyan nem javulna, de nem is romlana a helyzet.
Mert ha ez a dilettáns banda felfogná, hogy igazán visszatartó ereje a felderítettség javulásában van -és erre adna pénzt, fegyvert, paripát-, nem az akasztásban, akkor javulna a helyzet.

Valamelyik marha -nem jegyeztem meg a nevét- a halálbüntetés bevezetése mellett felhozta mint lehetséges indokot a börtönök túlzsúfoltságát. ... Nos miért is?
Hány embert akarnak ezek felkötni?
A börtönök kb. ötven százalékkal lépik túl a befogadóképességüket. Nem tudok ennyi kiemelt emberölési ügyről. Míg volt halálos ítélet, sem volt egy évben tán tucatnyi és annál is kevesebb végrehajtás.
Akkor hát megismétlem a kérdést. Még kiket, miért, s hányat óhajtanak felkötni?
Miért nem elég azok száma, kik miattuk, felkötik saját magukat?
Hagyjatok már lógva!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése