Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. május 4., hétfő

Hiénák

Azt kell higgyem,én egy hiszékeny ember vagyok, egy naiv álmodozó s nem tudok leszállni a földre.
Ezt kell higgyem, mert mindég azt hiszem, ez a kormány már elérte a mélypontot, ennél már nem mehetnek alább, nem lehetnek aljasabbak.
Rendre rám cáfolnak. Mint most is.

Van képük hozzá s Fruzsina -a meggyilkolt trafikos leány- halálát használják fel pillanatnyi politikai haszonszerzés reményében.
Mocskosul szemét húzás volt bedobni a halálbüntetés témáját s ezzel tovább ingerelni az embereket. Kit azért ingerel mert felismerte, hogy ez politikusi cinizmus, és aljasság, kit pedig azért ingerel, mert vakon hisz pár tucatnyi gazembernek s azt hiszik reményt csillantottak meg. Piszkálgatják a mindnyájunkban ott "szunnyadó vadállatot"!
Pedig a hiénák tudják, ez a téma Európában nem téma, nincs mit megbeszélni!

Ellenben volna mit megbeszélni, volna mit tenni.
Védik az elbaszott törvényüket, a rohadt fóliájukat, pedig a gyilkos már megadta a választ. A kiszivárogtatások szerint azt vallotta, más trafikokat is meglátogatott, ott is ölni akart, csak azért nem tette meg, mert az eladó vagy nem volt egyedül, vagy a bolt előtt ácsorgó belátott a nyitott ajtón.
Megadta a választ! Ha a kirakat átlátható lett volna, ha Fruzsina látszik, akkor még élne!
Nem én mondom, a gyilkos mondta! Nem ezen szavakkal, de ez a lényeg!
Álságos politikai gazemberek!
Ne vonyítsatok az áldozat felett, hanem adjatok neki annyi megbecsülést -s egyben megnyugvást-, hogy elismeritek a tévedésetek s mint a villám korrigáljátok azt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése