Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. május 13., szerda

Hír? ... Hír.

A KNOÉ elnökének lehetősége nyílik arra, hogy megbeszélést folytasson a petíció tárgyalása előtt az EP-ben és az Európai Bizottságban! 2015. június 22-i héten egy vegyes bizottsági-frakció-miniplenáris hét lesz, ahol lehetősége nyílik arra, hogy EP képviselőkkel, szakértőkkel és az Európai Bizottság alapjogi kérdésekkel foglalkozó szakértőivel találkozzon a KNOÉ elnöke.

Lesz dolga Kuti Lászlónak! Bár a jelenlegi helyzet arra mutat, hogy KNOÉ-t s tevékenységét hitelesnek tartják az Európai Parlamentben, azért nem lehet hasztalan a lobby!
Van mit megértetni!

Mert a jelek szerint nem értik, vagy nem hiszik hogy a KNOÉ által képviselteket szándékosan lehetetlenítette el a magyar kormány, aminek végrehajtásához megágyazott egy félrevezető lejárató kampánnyal.

A címadáshoz.
Hír. Nekem hír. Azoknak, kik zokszó s minden ellenvetés nélkül tudomásul vették a velünk történteket, vagy nem is törődtek vele, vagy nem is igazán érdekelte őket, vagy csak lapítottak, avagy legyen más az okuk .... nekik biztosan ez sem hír. Már hogy is lenne az, hisz akkor eddig is mint érdektelenek viselték, nem tájékozódtak, nem hittek, tehát nem tudhatják a hír előzményeit, az oda vezető utat, az előzményeket, a történést.
Én itt mindent le nem írhatok négy esztendő történéséről. Vagy ha igen, s leírhatnám, hát juszt sem írom! Minek s kinek?

Az elmúlt hónapban -a hétről nem is szólva- közel annyian olvastak Ukrajnából, mint határon belül. Ha hozzácsapom Oroszországot, akkor a határon belüliek "vesztettek".
Márpedig, ezen ügyben nem hinném, hogy határon túl több az érintett mint bévül.
Ámbár az is igaz, nem volt ez mindig így. Csak az elmúlt hónapban húztak bele odakint ennyire. Bizonyára csak egy oka lehet. Én!

(Az utolsó bekezdés nem panasz. Így is jó. Örülök minden olvasónak, s köszönetem!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése