Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. május 28., csütörtök

Címek után ...

A kiragadott címek származását nem fogom említeni, mert korunk nagy gondolkodója után szabadon -a "nix ugribugri" ha valakinek nem esne le-, nix ingyen reklám!


"Orbán Viktor és Varga Mihály is megnézte Balatonvilágoson: igaz-e?"
-Naná! Ki merészelne más összefüggést látni?

"Halálbüntetés: vitanapra szólította a Jobbik Gelencsér Attilát"
Nincs vita! Csak legyen napirenden. Érdekes ....

"Defektes szemétszállító bőszítette reggel a kaposvári autósokat"
Felénk defektet kap a szemét! ... No nem mind, csak ... csak a szemét szemét.

"A siófoki polgármester Orbán Viktortól vár választ"
Sokan vagyunk így. Úgy 2/3-adnyian. Érdekes logikája van ezeknek. Szerintük 2/3 választotta meg őket, szerintem meg legalább 2/3 szeretne választ kapni a disznóságaikra.

"Lázár: Indokolatlan figyelmet kaptak Tiborcz cégei"
Ezért rühellem a szarházi nagy arcú politikusokat! Ne ő mondja meg hogy mi kapott indokolatlanul figyelmet! Arra "találták fel" a választópolgárt, hogy az nagy arcok eltartása fejében eldönthesse!

"Orbán veje nem indul több közbeszerzésen"
Micsoda hazafi! Csupa nagybetűkkel kellett volna írnom! Betekertem a klaviatúrát folpack-al úgy potyognak a könnyeim.

"Rengeteg egyetemista akar külföldön letelepedni"

Ezt mindenki tudja, mindenki elhiszi, csak néhány száz vezető félkegyelmű nem!
Ja! És a visszhangjaik.
Ez különben kurvára tetszik ebben a hazában. Orbán belebőg valamit az éterbe, mire előmásznak a szajkók s visszhangozzák napestig. Rosszabb esetben tovább.

"Szoptass, Magyarország!"
De jó lenne! A lakosság létszámához mérve, tényleg csak "néhányan" vannak kik szopatják Magyarországot. Jó lenne megfordítani! Ahhoz viszont le kellene szok(p)ni arról hogy rendre újraválasztjuk őket, merő lustaságból, hiszékenységből, naivitásból ... (a kipontozott részre ki-ki írja be a neki megfelelőt)
Mellesleg tudom, miről szól a cikk. Ha belefognék listaírásba a nekem riasztó látottakról, akkor abban nem szerepelne a szoptató nő!
"Paralimpiai botrány: lemondott a felügyelőbizottság"
Nagyon jó! Így kellene ezt. Ha nem hajlandó lemondani a vezértulok -márpedig tudnám sorolni- akkor lemondanak a beosztottak. Orbán végett meg lemond az ország. ... Ámbár, azt megtettük. Ha nem tettük volna, akkor nem tudnák garázdálkodni immár a második ciklusukat. E tekintetben az első Orbán kormányt nem veszem számba, mert az az Orbán nem ez az Orbán volt. De jelei már megvoltak akkor is!

"Habony Árpád mégsem fényevő"
Nem a lófaszt nem! Ö és a hozzá hasonlatosak -pártállásra, felekezetre, nemre tekintet nélkül- azok, kik elszívják előlünk még a nap sugarait is. Felzabálnak mindent!

"Trafikmutyi: itt vannak az első gyanúsítottak!"
Hogy ezek mennyire okosak! Odakoppintanak a jéghegynek bízván abban, hogy a lepattanó kis szilánk majd mindenki szemébe belefúródik. Hát nem! És a többi mutyi?

"Ezért ne piszkáld a bombát!"
Ha aknára lépsz, add ki a környezetedben lévőknek az utolsó parancsod: -Szétszóródni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése