Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. június 2., kedd

Kötelet neki

Ez már a komolytalannál is komolytalanabb, amit Óóóóó nagy emberünk (áldassék az ő nagy elméjének minden sziporkája!) halálbüntetés párti, vagy nem párti ügyben fel és elővezet.
Most épp azt találta mondani, amit hónapok óta mondott neki ez ügyben, boldog s boldogtalan. Nem lehet!
De beszéljünk róla!
Mint a tinédzser korba épp belépett és első rejszoláson frissen túlesett vagány csávó, a nézésbe belegyűrődött és apukától titkon elcsent lopott szexkép felett.
- De jó is volna .... de jó is volna igaziban, jó volna még egyszer!
- Még egyszer?
- Egyszer ... egyszer már jó lett volna!
Oltári jó dolog ez a kötélhúzás! Nem? A célját elérte. Majd mindenki erről beszél, meg a mi bátor kiállású, karakán és harcos vezérünkről. Figyeltetek az ismétlésre? Na azért! Muszáj volt, mert annyira, de annyira bátor!
Volt a régen, az öregeknek egy mondása: - A hóhér kösse meg a nyakkendőd!

2 megjegyzés:

  1. Ez az ember (Orbán s társai) játszik a szavakkal. Veszélyes játékot űz egy nemzet kontójára. Értékeket bagatellizálva elkártyázza. Lejáratja a nemzeti érzés tisztaságát. Röhögteti a magyart világszerte.
    Mikor őt hallom, azt a skizofrén volt osztálytársamat látom benne, aki melle teljes szélességével mindenkivel kötekedett, mindenkibe ott ütött, ahol érte, mégsem vált ellenszenvessé. Az osztály benne a szociális rétegek mindenféle képviselőivel egyetemben röhögtek azon, akit éppen vert. Röhögtek, hogy éppen azon perc ők megúszták.
    Ne csodálkozzon senki, ha megutáltam a közösségi szellemet már fiatalon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértünk.
      Ez érdekes! Nekem is volt hasonlatos figura még általánosban. Mígnem bevertem neki a bagólesőjét. Nagy bunyó lett, nagy adok is kapok is. Utána meg nagy nyugalom. Nekem többé nem okozott gondot és másoknak is egyre kevesebbet. Mintha lassan változott volna!
      Na! Ez utóbbit nem tudom elképzelni Orbánról. .... De azért szívesen kipróbálnám a terápiás módszert rajta is. Hátha! :)

      Törlés