Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. december 13., vasárnap

A sötét oldal ...

Élet a ...? Ki tudja? Ki tudja?
Ismét egy fantasztikus és nehezen magyarázható, még nehezebben hihető felvétellel állított be hírforrásunk. Természetes, hogy bármennyire is szkeptikusan állunk a kérdéshez azért a fotót tanulmányozva és hírforrásunk hozzá fűzött magyarázatát hallgatva felmerülnek gondolatok, feltevések, feltételezések s elméletek.

Az minden szakértői tudás nélkül is azonnal megállapítható, hogy a fotón kirajzolódó valami -objektum, képződmény- nem lehet természetes eredetű. Bíz ez első ránézésre is mesterséges. Másodikra is!
Már csak az a kérdés emberkéz alkotta avagy ...?
Ha nem emberkéz és emberi elme műve akkor viszont a továbbiakban eltagadhatatlan, más az emberi elméhez fogható tudással és alkotói bírással rendelkező, lények jelenléte.
Méghozzá közeli jelenléte! Bár ezt az állítást azonnal vissza is vonom, hisz nem tudható ott vannak, avagy csak mikor voltak, hátrahagyták gigászi méretű kézjegyük?
Mindenesetre az roppant mód gyanús s elgondolkodtató, hogy a sötét oldalra kivitelezett, bizonyos logikát s rendszerességet egyáltalán nem nélkülöző hálózat nagy részén, szabályosan elhelyezkedő s egyforma fényerejű fényforrások láthatók.
Ezek nélkül a fényforrások nélkül tulajdonképp a rajzolat láthatatlan lenne, ezek szegélyezik a furcsa hálózatot s emelik kissé a látható tartományba. Mintha csak a világűrből, egy földi metropolis halványított éjszakai kivilágítását néznénk.
Hol él maga "fiam"? A holdon?
Ámbár, lehetne épp valamiféle fluoreszkálás is, de akkor meg felmerül a kérdés, honnét az elnyelt sugárzás ami azután látható tartományban bocsájtódik ki, s akkor mi az az anyag ami ezt megcselekszi s hogy került oda?
De hagyjuk inkább a sok áltudományos okoskodást hisz nem tisztünk.
Majd a tudóstársadalom megküzd a rengeteg kérdéssel, az adandó válaszokkal s feltárják nekünk az igazságot. Vagy nem!
Ami jelenleg biztos, az a fotó amely a sötét oldal egy titokzatos szeletét mutatja.
Ott, hol nem lehetne senki s semmi. S látszólag mégis van! Vagy lakott, vagy csak volt. Ha lakott akkor minden valószínűség szerint a talajszint alatt, s ami meg felül láthatóvá vált azt nem tudjuk micsoda, nem tudjuk miért lett látható, miért most lett látható?
Csak ismételni tudom a kérdést. Hol él maga? A holdon?
Ami még a hírrel kapcsolatosan teljes bizonyossággal tudható, az a hírhozónk megbízhatósága. Nincs okunk kételkedni sem az általa elmondottakban, sem az általa átadott dokumentum értékű fotóban, hisz arra leteszem a nagy esküt, annyira mindenképp hiteles ő is mint mondjuk egy kormányszóvivő.
Márpedig akkor gond egy szál sem! Mert ugyebár annak is minden szava készpénz, szentírás, kőbevésett, hisz nem akárhonnét, akárkik ... osztja meg velünk. ... Szóval.
Higgyétek csak el, a sötét oldalon van valami s vannak valakik! ... Erre fogadhatunk is!

1 megjegyzés: