Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2015. december 18., péntek

Atlantisz

Élet a Marson, vagy élet a Marsról?
Nagyon nem mindegy! A kérdés jogos. Jogos?
Nos, ha a marsi piramisok rejtélyét nézzük át, akkor bizony a kérdés nemcsak hogy jogos, de el is dőlt! Annak az esélye, hogy a két bolygón -mármint Mars és Föld- közel egyazon időpontban s még ráadásul hasonló kultúrájú élet jöjjön létre, közelít a nullához. Akkor pedig ....
Élet a Marsról!
Állj, állj, állj! Azért van más lehetőség is.
Arról beszélek, egy idegen kultúra, amelyik először betette a lábát a Marsra s letette kézlenyomatát, majd jött és Marsbeli tettét elkövette a Földön is.
Hogy miért pont piramisokat épített? Apám! Ha csak azt nem tudnánk!
Apropó! Ha már piramis. Még nem is hoztam szóba a képet. Ott van egy piramis a fotón. Mindjárt meg is jegyzem, ez nem egy műhold által küldött a Mars felszínéről készített fotó. De nem ám! Ez egy azok közül, amelyek az óceán fenekén állnak!
Kértem olyan fotót is, amelyiken egyszerre látszik legalább három piramis, de titkos informátorom először kikacagott, majd sírva fakadt. Azt mondta, ne a piramisokkal játszadozzak, hanem a pö..., szóval mert ő meg így is az életével játszik.
Bármennyire is sajnálom szegényt, a hitelességhez kellene legalább három piramis csillag háromszöget alkotva. Épp mint a Marson!
Ez a kép amúgy is kissé gyengusz. Azért kivehető a piramis. Ha jobban megnézed, látható elől is az él s így eldönthető, nem egy lapra rajzolt háromszög. Ez bizony térben van! Meg vízben. S víz alatt, ráadásul több ezer méter mélységben, nem egy egyszerű mutatvány jó képet készíteni.
Messze kezdtem? Mars, idegenek, Föld, piramisok, elsüllyedt piramisok ... Atlantisz?
Esélyes!
Még talán az is lehet, épp a híres kristálypiramis van a képen. Épp nem világít.
Áhh! Nem hinném. Az nincs olyan mélyen. Erről jut eszembe.
Hová lett dr. Ray Brown kristálygömbje?

Hááát kérem! Ha most valaki úgy érzi, lövése nincs arról miről is beszélek? Sőt!
Úgy gondolja, nekem magamnak sincs! ... Akkor csak arra kérem, nézzen utána.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése