Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. szeptember 7., csütörtök

Még mindig nem hullik a forgács!

Még mindig nem gyalulunk!
Ezért aztán nem is hullhat a forgács!
Pedig ok oszt lenne rá rogyásig!
Hogy csak egyet említsek fel, talán nem túlzás
ha azt mondom a legsötétebbet!
Az azeri ügyet! Az azeri baltás és az azeri dollármilliók!
A Fidesz uralom talán legsötétebb, legmocskosabb ügye!

És még mindig nem gyalulunk, még mindig nem hullik a forgács. Miért nem?
Még mindig nagyobb gond a demokratikus oldalon a Gyurcsány és a nevével fémjelzett korszak, kormányzás. A Fidesz támogatottsága még mindig nem mozdul, míg a baloldal legnagyobb pártjáé -amelyik már kicsi párt- tovább csökken. De semmi!
Őket ez a jelek szerint nem zavarja, most sem ülik meg a szembejövő hullámot -immár a nem is tudom hanyadikat- hanem csak vannak, néha kárognak valami "olcsót" meg egy Gyurcsányt. Hogy lesz itt kormányváltás? Sehogy?
Hogy képzeli az MSZP a megerősödést a hátralévő pár hónapban ha még mindig gyengül és még mindig nem tudnak rávetődni egy lepattanóra?
Közben meg, a demokratikus oldalon szerveződik velük párhuzamosan, és mellesleg ellenük is, egy összefogás. A kicsik összefogása.
És ők? Ők hogy szeretnének annyira megnőni?
Mindegy is. Majd eldől. De az MSZP rájuk sem reagál. Pedig egész nyugodtan reagálhatna és egészen nyugodtan beszállhatna a kicsik harcába. Oda való!
Én minden idegszálammal azon vagyok, hogy ez az antidemokratikus piszkos kezű bagázs megbukjon végre, emiatt szurkolok Botkának is, csak egyre inkább nem látom
a főcsapása irányát! Mi lehet az?
Botka elég rég kijelentette, hogy nem működik együtt Gyurcsánnyal és ennek ellenére nem nőtt pártja támogatottsága. Én úgy látom, hogy ezt a gesztust a választók már önmagában nem értékelik. Ez már nem plusz pont, ez már elvárás! Ehhez kellene hozzáadott érték! Az hol várat?
Állítólag a választók többsége kormányváltást akar. Állítólag a legnagyobb támogatottsága a kormánypártnak van. Akkor talán meg kellene végre valamivel szólítani azt a számos potenciális szavazót akik arra a megszólításra várnak!
Tartok én attól, hogy az elvesztett több mint egymillió szavazónak nem csak a Gyurcsány nem kell többé, de az MSZP sem!
Akkor hát hajrá! Sorakozó! Irány a Fidesz lőtér. Valamelyik a negyvenből.
Oszt be lehet állni a sorba.
És végezetül még valamit. Mielőtt az a vád érne, hogy azért ütöm a baloldalt mert készülök a jobbra. Nem kérem!
Én anno hajtottam fogatot. Ellentétben másokkal én azt a lovat nem ösztökélem amelyik húz. Mert akkor annak kellene a nem húzót is vonszolnia. Én azt ütöm amelyik nem húz! De a döglődő lovat nem ütöm. Akkor leszállok a bakról és elmegyek gyalog.
Már nem sok kell hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése