Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. november 13., hétfő

Hol a Soros-terv?

Hol van a Soros-terv? Ki írta? Soros? Vagy más?
Van egy szörnyű gyanúm! Szörnyű! Még bevallani is félek!
De kénytelen leszek vele, mert nem bírom már elnézni százezrek, milliók gyötrődését, rettegését.
Töredelmesen megvallom .... Na jó! Kicsit majd lentebb.

Először erről a műről itt a fotón.
Pavel Fjodorov műve. Dovator tábornok!
Fogadok, hogy ezt sem sokan olvasták! Talán kicsit többen mint a Soros-tervet. Kicsit többen, de nem sokkal.

Azok kedvéért kik nem olvasták pár sorban összefoglalom. Dovator tábornok létező személy volt. A második világháború Szovjetunió hadseregének tábornoka. A regényben leírt cselekményekre már nem vennék be mérget. Lehet van valóságalapja, csak az írói elme kissé megszínezte?
Mint a borító is mutatja Dovator lovas katona volt.
A regényben megírt történések szerint Dovator egy lovas hadosztály élén gyakorlatilag partizánharcot vívott. Később hadosztályát páncélosokkal is megerősítette.
Egy páncélos és lovas hadosztállyal manőverezett a németek hátában!
Nem semmi egy katona volt! Harcban esett el!

Ezt most csak azért citáltam ide, mert szörnyű gyanú ébredt bennem! Azon kevesek akik olvasták ezt a művet, azon kevesek közé tartozhat tán az is akinek a fejéből kipattant a mostani lovassági egységek ötlete. No igen! Dovator sikereit olvasva ugye, könnyen elragadhatja az embert a hév! Azért halkan megjegyzem, ott a Szovjetunióban volt tér és emberanyag (feláldozható), de már az akkori fegyverzet ... Már az ellen sem ért sokat a lovaskatona! Most meg ...! Brrr!

Visszakanyarodva az elejére! A Soros-terv. Szégyenkezem miatta.
A helyzet az, hogy attól tartok anno én írtam. Én meg az öcsém. Később a tanulmánynak nyoma veszett. Kicsit bebasztunk és miközben a pálinkagőzt eresztettük ki az agyunkból egy vadetető nádtetején fekve, két hányás közt dolgoztunk azon, miként lehetne visszatelepíteni minél nagyobb számban a már teljesen eltűnt nádi-farkasokat az országba. Gondolom úgy veszett nyoma a hevenyészett betelepítési tervnek, hogy otthagytuk a vadetetőn. Valakik megtalálták és az alapötletet felhasználva először megtömték az országot toportyánnal, majd a tervben kicserélték az aranysakált "migráncsra" és elpasszolták a tervezetet. Geci egy munka volt ezt így megcselekedni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése