Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. március 23., péntek

Az orvos tábornok! A szolgálat egy életre! Szolgálat az életért!

2018.03.22. Kaposvár Dorottya üzletház
Lakossági fórum. A házigazda Dr. László Imre
Meghívott előadó, vendég, Gyurcsány Ferenc a DK elnöke, volt miniszterelnök.

Dr László Imre a Somogy megye egyes számú országgyűlési egyéni választókerület, DK színeiben induló, de a MSZP-Párbeszéd választási szövetség által is támogatott országgyűlési képviselő jelöltje.
Dr. László Imre 1946-ban született Hajdúböszörményben
Jelen időben, már nyugdíjasként, a DK egészségügyi munkacsoportjának vezetője, a párt elnökségi tagja. Szakpolitikus!
Okkal szakpolitikus! Igazi szakember. Elkötelezett
1972-től 2001-ig hivatásos katonaorvos. Számos beosztásban, az ezred vezetőorvostól, a hadosztály, hadtest vezetőorvos beosztások után, a HM Egészségügyi Szolgálatfőnökség kiemelt kiképző főorvosa, majd a szakmai létrát a HM-ben is végigjárva a MH Egészségügyi Csoportfőnök helyettes és végül katonaként a MH Központi Honvédkórház főigazgatója.
Már orvos tábornok, mikor 2001-ben átveszi főigazgatóként a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórház és Rendelőintézetet.
Debrecenben végezte az Orvostudományi Egyetemet  66-72-ig.
Dátumok nélkül, a száraz számok nélkül, honvédorvosi vizsga, egészségügyi biztosítás szervezése, társadalomorvosan szakképesítés, honvédorvostan – katasztrófaorvostan szakképesítés, Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Egészségügyi menedzser szak, okleveles üzemgazda, PhD- közgazdasági témában, Corvinus Egyetem Egészségügyi biztosítási szakértői szak.
Orosz és angol nyelven beszél.
Szakmai területei:,
egészségügyi szervezés és gazdálkodás, válságmenedzselés, egészségügyi stratégiai tervezés, katasztrófaorvostan, katonaorvostan, sürgősségi ellátás, kórházvezetés.
Azért láttam indokoltnak mindezeket elmondani róla, mert többen még mindig azon lovagolnak, minek ide egy jelölt Budapestről, mit tehet ő Budapestről az itteni egészségügyben, meg hogy orvosként miért nem gyógyít?
Most komolyan! Van helyben képzettebb jelentkező? Mit tehet? Ott van, kiemeltem! Ugye az nem komoly, hogy az egészségügy mostani katasztrofális helyzetét csak azzal rendbe lehet hozni, hogy minden orvos gyógyít!
Az egészségügyet rendbe tételéhez szervezni kell, gazdálkodni, tervezni, válság menedzselni! Mindezt egy olyan ember szemével aki ismeri az egész rendszert, ismeri az orvoslást, ismeri a kórházvezetést, működést.
Az csak hab a tortán, hogy László Imre professzor katonaként is tudja, mit is jelent az elkötelezett szolgálat! Orvosként is, vezetőként is, honvédtisztként is!

S eddig még szót nem ejtettem Gyurcsány Ferencről.  Jó beszédet tartott. Ha volt ott kormánypárti szócsöves akkor majd megint hazudozhat. De elárulom, hogy a rohadt hőség, a száraz levegő miatt nekem is vörösödött a búrám s karcolt a torkom.
Nejem mondta. Mondtam neki, hogy azért, mert bebasztunk egy felest az elején!
Gyurcsánynak van egy sajátos stílusa, ami sokak szerint taszító, nekem nem, de mindenképp nagy dumagép és lehengerlő előadó. Hozta a formáját. Jó előadást tartott arról, miért is kellene leváltani Orbánékat. Leginkább, mert szerinte Orbán gazember. Nem vitázott vele ezen senki!
A főbb témákat érintette ami egy órába belefér.
Amit én külön is kiemelek az pedig a rendvédelmi dolgozókat érintő mondatai.
Mondta magától, minden kényszer s rákérdezés nélkül, hogy a visszamenőleges hatályú törvénykezéssel elvett jogokat vissza kell adni, helyre kell állítani a jogosultságot, a nyugdíjas státuszt. Igazságot kell szolgáltatni!

Visszatérve Dr László Imre jelölthöz, mert ugye őt kell megválasztani nem pedig Gyurcsányt, ha a fentiek kiváltottak esetleg akkora érdeklődést valakiben, hogy személyesen is meghallgatná, azoknak mondom, 2018 április 5.én 17 órai kezdettel
"Az időskori betegellátás feltételeinek biztosítása" témakörben előadást szervez a téma iránt érdeklődő nyugdíjasok számára !

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm Józsi az értékes beszámolót a fórumról. Én a 3. sz. választókerületben vagyok, így nem szavazhatok Dr. László Imrére. Igazán megnyerő a "praxisa" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Megnyerő. Örülök, hogy megismerhettem, örülök, hogy ilyen jelölt van a kerületünkben! Én támogatom! :)

      Törlés