Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. szeptember 23., vasárnap

A többség hazaáruló. Slussz!

Tetszik vagy nem tetszik, mind a kormányzati, mind pedig a Fidesz kommunikáció -nem mintha a kettő nem mosódna egybe- szerint, igen is, a többség az hazaáruló!
Egyesek szerint, már nem csak Magyarországon, de egész Európában hazaárulónak számít mindenki aki a Fidesszel, Orbánnal -nem mintha a kettő nem ugyanaz lenne- nem ért egyet. Akkor is, ha a más véleményen lévők vannak többen! Hegedüs hadnagyok.
Csak a rend kedvéért mondom, meg azok kedvéért kiknek nehezebben esik le a tantusz (tantusz = telefonérme, kiment már a  divatból), hogy arról a Hegedüsről van szó, aki tárgyalt a törökkel Eger feladásáról.
Szájer, még csak a magyar ellenzéki pártok képviselőit nevezte Hegedüs hadnagynak. Csak a rend kedvéért mondom, ez az a Szájer, aki szerint Magyarországon baloldali média túlsúly van. Ezt csak, az illető tisztánlátása érzékeltetésére emeltem ki.
Ma meg mit olvasok egy tollnoktól? Belelapoztam egy kaposvári lapba -néha nekem is elmennek itthonról- egy olyan lapba amit én az olvasáson kívül nagyon sokra tartok, például faszányosan lehet rajta halat pucolni. Szóval abban írja egy -a nevét nem reklámozom- tollnok, hogy ő bíz kibővíti a Szájer kört és Hegedüs hadnagy az összes ellenünk szavazó EU-s képviselő.
Nos hát vannak fura dolgok!
Az egyik ugye, annak a szavazásnak a kétharmados eredménye elvitatása. Mert ugye csalással lett az a kétharmad. Ez roppant érdekes az én szememben.
Ugyanis, ha a Fidesz idehaza szerzett kétharmadát kezdem el feszegetni, akkor azonnal nekem esnek a F szimpatizánsok, hogy miként merem én ezt megkérdőjelezni?
Ritka amelyik ilyen szolidan mondja!
Minap is, egy agresszíven, modortalanul, trágár és sértő módon fröcsögő Fideszesnek felhívtam arra a figyelmét, hogy vegyen vissza kicsit, mert nem a F szimpatizánsok létszáma a kétharmad, hanem a parlamenti delegáltaké, az ismert okok miatt.
Persze mindjárt többen is nekem estek, hogy merem én azt megkérdőjelezni, s hogy inkább próbáljam a Fideszt megszeretni semmint utálni.
Megszeretni! .... Hogy be ne szarjak! A röhögéstől.
Na álljon meg a hegyi menet! Pöcse van a menyasszonynak! Oszt miért kéne megszeretni? Mert csak? Milyen ország épül itt? Mi ez a szemlélet? Mintha már olvastam volna róla: - Nem baj kedvesem, hogy nem szeret. Az sem baj, ha most megvet. Majd az esküvő után. Szül nekem két három gyereket, közben lesz ideje megszeretni. Ismerős a történelmi tanulmányokból?

No de! Kanyar vissza! Ez a kétharmad kérdés, eléggé sajátságos.
Tehát! Ha ti hozzátok ki a saját érdeketekben a kevesebbek véleményét kétharmadra akkor az frankó, ha mások hozzák ki ellenetekre a többség véleményét kétharmadra, akkor az meg hazaárulás!

Lefordítom magyarra. Oké? Hátha betévedne ide Fideszes.
Az országgyűlési választásokon, kevesebb szavazatot szereztetek mint az ellenzék. Ebből csináltatok kétharmadot. Magyarán kevesebben akartak benneteket mint ahányan nem! Tudom, tudom! Kétharmad nélkül is ti kormányoznátok, de az nektek nem pálya, mert túl tisztességes lenne.
Az EU szavazáson viszont, a tartózkodók nélkül lett kétharmad, de a tartózkodók beszámolásával is ellenetek szavazott volna a többség. De nem számolták be, így kétharmad lett. Így oszt kurvára nem tetszik mi? Ha nem tudjátok magatok felé fordítani az erőteret, akkor jön az idehaza már bevált forma aki ellenünk van az hazaáruló!
Fidesz logika. A többség hazaáruló! És slussz!

A Fidesz, élén Orbánnal, idehaza is és most már Európában is hazaárulónak titulálja a többséget. Egyszerű okból. Mert a többség ellene van.
És a többség tűri, tűri. Akárhogyan is csűrjük csavarjuk. Az igazi baj, a többségnél van.

2 megjegyzés:

  1. Mind olvasom ezt a baloldali média túlsúlyt. Mire értik? Mert ellenzéki dolgokat már csak jutubon láthatok, ilyen kamra stúdiókból, meg legfeljebb pár blogból olvashatok ki. Minden más csatornáról harcrakész Magyarország árad, aki megmutatja a Világnak ki az isten.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem erre csak Szájer tudja a választ. :)

      Törlés