Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. szeptember 7., péntek

Tényleg kellett?

Tényleg kellett? Tényleg muszáj volt?
Tényleg nem volt más megoldás? Mióta is küzdenek az elbontásával?
Mennyibe kerül majd a bontás tokkal s vonóval?

Erről az épületről beszélek. Írtam róla, mutattam róla képeket anno. Nem ma volt. Jó rég. 2012. január 30-án és a "Géppuskafészek" címet adtam neki.

Meglehet téves az adott cím és titulus. Mert könnyen lehet, ez tényleg "csak" egy légoltalmi figyelőállás. Volt!

De tényleg muszáj volt nekiállni szétszedni? Ráadásul a figyelőállás alatti betonszarkofágban (óvóhely) benn volt a valamikori felszerelés is.
Nem lett volna olcsóbb bevakolni, vagy adni neki egy az állomásépülettel harmonizáló külső borítást, kitakarítani, rendbe tenni a belsejét, az ott lévő cuccokat, elvenni belőle a semmit érőt, hozzá adni a valamit még érőt és megnyitni mint muzeális helyiséget?
2018.08.07-én már javában kopácsolt a tetején az acélharkály!
Nos a helyzet az, hogy a kereken egy hónappal ezelőtt írott cikk fotó és videó mellékletei és az általam ma készített fotók közt igen csekély a különbség.
Megnéztem egy két hete írott cikket is és a hozzá csatolt képeket. Az is igen hasonlatos.
Ebből nekem az jön le, hogy vagy nem csinálnak a speciális bontógépek kezelői lófaszt sem, vagy nemes egyszerűséggel nem bírnak a melóval.
Akár így, akár úgy, mire elbontják, eltakarítják, hát kurva drága egy parkoló lesz a helyén! Őszintén kíváncsi volnék a végszámlára!

2 megjegyzés:

  1. Valakik a parkolókból nem kis pénzt szednek be! Műemlék értékeinket sem tartják tiszteletben! Inkább a kórházi felszerelésre dolgozókra költöttek volna akkor nem lenne ilyen silány egyes kórházi osztályok tevékenysége! A közintézményeket pedig már rég napelemekkel kellett volna ellátni de a családi házakat is! A Cseri parkot sem kellett volna szétverni a készenléti bűnőrség laktanyája végett hisz ide költözhettek volna! De hát az azt gányoló ukrán migránsoknak kiemelt fizetést biztosítanak ingyen szállást étkezést! Ha a magyarokra költenének ennyit, nem kéne külföldre menniük hogy ne haljanak éhen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bátor vélemény! :) Duplán is. De nem fogok leállni vitázni, mert nincs miért! Biztos, hogy van amit árnyalnék, de nem az a lényege a hozzászólásnak.

      Törlés