Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. szeptember 18., kedd

Kivételesen, megrendelésre!

Általában nem szoktam megrendelésre írni posztokat, a továbbiakban is azt tervezem, mint eddig, a téma úgyis valamerre kint hever. Jelen esetben a Deseda partján!
És azért mondom, hogy ez a poszt megrendelésre készült, mert a KAPO(C)S-ban,
nem is olyan régen (09.05-én), az épp ügyeletes "nyegleó" -na jó, lehet nem ügyeletes, de megelőlegezem- kérdezte, idézem: "Esetleg szart talált ma valaki a desedán???"
Nos "Kedves" Krisztian Szlavecz!
Nagyon nem is kellett keresni! Azt kell mondjam, igen! Ha nem is konkrétan szart, de szar emberek keze nyomát igen! Nagyon remélem, most elégedett és átjárja az elégedettség, az  öröm, hogy nem maradt le a hírről.
Én azért az ön helyében, két dolgon elgondolkodnék. Az internet mindegyikre meg is adja a választ, ha arra is rákérdez, nem csak a szarra. Az egyik az, hogy a Deseda szót mások miért írják nagybetűvel? A másik pedig az, hogy gyermekeink (önnek is van nemde?) jövője érdekében, miért nem oda, hanem hová kellett volna tenni a veszélyes hulladékokat? Kicsit segítek! (Ide!)
Van egy jó hírem is önnek! Nem fogok leállni az efféle posztokkal, így nyugodtan alhat, kérdeznie sem kell, majd küldöm!.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése