Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. március 10., vasárnap

Ez az igazi gagyi!

Mondhatom úgy, ezt dobta a gép! Igen. Orbán gépezete nekünk! Mondhatom, és mondom is, hogy ez az igazán drága gagyi!
Ezekre az ál konzultációkra, ál tájékoztatókra "elszexuált" pénz még akkor is hasznosabb volna, ha azon is építenek valahol egy teljesen felesleges stadiont.

Mondhatnám úgy is, ha már Orbán elvtárs ezt dobta, akkor én meg ezt dobom a gépre! S lőn! Szétkaptam az agitprop anyagot mint foxi a lábtörlőt. majd kártyajóslás szerűen dobtam egyet vele a gépre. Tehát azt dobtam a gépre, most meg ezt dobom a gépre!

Bár nem vigyáztam a kártyalap méretekre a lapra szerelésnél, azért kidobta a lényeget! Mindent kidobott ami ennek a tetű rendszernek a lényeges és ami minden normális embernek lényegtelen.

Ott van mindjárt az: " Önnek is joga van tudni ..." felkonf. No miért? Mire, toszd meg?
Mert bár jogom van megtudni, azért azt nem írja meg a prostituált propaganda osztály. Brüsszel? Ugyan mi a nemi szervemre készülhet egy város? Az egy város csesszétek meg! Tudom, tudom! Ott a két jópofa öregúr is! És? Tényleg van ebben az agyilag szétcseszett országban annyira hülye ember aki beveszi azt a maszlagot, hogy egy fél lábbal már a másvilágon álló milliárdos irányítja az egész világot? Ő pénzel mindent, mindenkit, milliókat szállít, etet, uszít, csak azért, hogy szétkefélja Európát? Ja és most van egy segítője is ebben!
No persze! A mondás, hogy "egy bolond százat csinál" magyar mondás.
Nálunk aztán az utóbbi években bebizonyosodott, ha már magyar mondás, itt működik is. Mi aztán tételesen bizonyítjuk! Többszörösen! Mert már nem csak egy bolondunk van, és nem csak százat csinál!
Lassan ki lehetne írni az államhatárra, minden átkelőnél: Magyarország - Bolondok Háza! Ennek megfelelően érdemes volna teljesen bekeríteni, mielőtt kiszökdösnek az őrültek és szétcseszik a környéket is, majd egész Európát!

Oszt ott van a legszebb mondat: "...,hogy tájékoztassam a bevándorlási válság ..."
No de bakker! Nem tűnt még fel, hogy csak nálunk van válsághelyzet? Sehol másutt ezen a vén kontinensen! Miért uszítotok?
Minden állításotok tételesen cáfolható, és cáfolva is lett, ti pedig tovább hazudtok reggeltől másnap reggelig, ölitek a saját népetek fizikailag is, agyilag is, ölitek bele a milliárdokat hiábavalóságokba, gyűlölet kampányokba, külföldi farokságokra szavazatért!
Nem ismertek ti sem Istent, sem embert, csak az önös beteg agyatok kivetüléseit és a pénzt! Konzervatív keresztény mi? Pfahh! Szégyentelen, gátlástalan gazemberek!

És ott van még, végül, de nem utolsónak, a : "Tisztelt Honfitársam!"

Tisztelt? Honfitárs? ... Hogy nem sül le a pofátokról az a csizmatalp vastagságú retkes bőr! Hogy lehetek én tisztelt, amikor sem meg nem hallgatjátok a véleményem, sem figyelembe nem veszitek egyetlen óhajtásom? Hogy lehetek én tisztelt és honfitárs, amikor nyolc éve folyamatosan sértegettek, gyaláztok, kikiáltotok hazaárulónak pusztán csak azért, mert nem értek egyet veletek egynémely dologban?
Van képetek, a miniszterelnöknek képe, így megszólítani?
Azt a tetves, prostituált keresztanyátokba! Hát már a megszólítás is hazugság!

És mindezeket megkoronázandó, a pakli kidobta az aláírót is. Nem szégyenkezett ehhez a nevét adni, ezt a szemetet aláírni, kipostáztatni és basztatni vele minden választópolgárt.
Volt pofátok az amúgy is alulfizetett, és emiatt már szökésben lévő levélkihordókat, ezzel a szeméttel újabb túlórákra kényszeríteni és legfőképp megint elkúrni hiábavalóságra milliárdokat.

S hát mikor jutott a leveles szekrénybe? Nőnapon!
Olcsóbb lett volna, s sokkal hasznosabb, csak a nőknek küldeni egy a szöveges oldalán üres képeslapot! Szigorúan üreset, mert normális dolgokat írni képtelenek vagytok!

A tiétekbe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése