Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. május 13., hétfő

Erősítenek az oroszok! (szerverek?)

Mondjuk úgy, utózöngék. (Ügyek mentén.)

Azért ez roppant érdekes! Megnőtt az orosz jelenlét!
Mármint ezen a blogon.
Nem sűrűn járok be statisztikát nézni, mert úgy általában nem érdekel. Most azonban igen Oka volt.
Rögtön megütötte a szemem a világtérkép, mégpedig azért, mert egy nagyhatalom nagyon kiszínesedett.
Mégpedig Oroszország!
Visszapörgettem a tendencia kedvéért, s hát több mint érdekes.
Mindent egybevetve tehát, az össze megtekintések sorrendjében, mint ország, az oroszok a negyedik helyen állnak, és az összes megtekintések mintegy 48-adát produkálja. De aztán!
Ha az elmúlt hónapot tekintem meg, akkor már Oroszország ott feszít a második helyen és az összes megtekintések majd hatoda. Hatoda!
Az elmúlt egy hétben pedig harmadára ugrott! Az oroszországi megtekintéseknek alig duplája csak a magyarországi megtekintés.
Én roppant mód örülök, hogy tíz országból is érdeklődnek a blog iránt és ebből öt ország nagyhatalomként pozicionálható, de azért ez a hirtelen felugró érdeklődés meglep.
Elgondolkodtató!
Hogy is volt ez a kormányzat által oroszországi szervereken futtatott adatokkal?
Mielőtt bárki is vakvágányra kanyarodna, az adatokban nincs benne Ukrajna!

No de! Evezzünk hazai vizekre. Szó szerint is és átvitt értelemben is.
Deseda és az utógondolataim.
Úgy nagyjából elegem van az egészből! Leginkább abból, hogy a a "Deseda mindannyiunké", de ha esetleg valami érdemit kellene előmozdítani az érdekében akkor keveseké. Meg az érdeklődés is keveseké!
Talán ha mutatkozik valamiféle összefogási szándék a Deseda érdekében akkor könnyebb lett volna rábírni illetékeseket, érintetteket a horgászegyesület hathatósabb, gyorsabb megsegítésére. De nem mutatkozott! És gondolom én, nem is fog mutatkozni.
Viszont mutatkozik a probléma elbagatellizálása, elfedése és az, majd úgyis megoldja a természet! Tudomásul veszem, ez ma Kaposváron nem ügy!
Igen sajnálatosnak tartom azt, hogy a már említett hiányzókon felül, hiányzott annak a civil szerveződésnek is a képviselője kik amúgy "keményen" megcélozták helyben az önkormányzati választásokat.
A Deseda, és főleg a rá épülő turisztika és turisztikai elvárás kőkeményen a várost érintő ügy és az elmúlt év, idei  évtörténése még kőkeményen visszaüthet.

2 megjegyzés:

  1. Masszív orosz jelenlét nálam is volt egy adott időben, aztán most a franciák özönlöttel el. Szó szerint a Sena folyó kellős közepéből. Örvendek, hogy a halak is érdeklődnek a gondolataim után...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam nem ez az első. Érdekes dolog.
      A tiéd is érdekes! Nálam a franciák még nem erősítettek. :)

      Törlés