Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. június 24., hétfő

Már megint a választási Krakusozás?

Hogy is mondta Ford Fairlane? ... Ja!
-"Esszem fasszom megáll! Hej!"
Járt Ford Fairlane Kaposváron? Mert akkor nem is csodálom! Ettől azért az ész tényleg megáll!Utóbbi inkább a növekedésben áll meg. Már most megkezdődött a választási Krakusozás. Oszt mi a puncinak?
Nagyjából elmondtam mindent anno, két bejegyzésben, a konkrétabb a: A Krakus ügy okán címet kapta. De kinek nem elég a hülyeségeimből, és kitör rajta a mazochista olvashatnék, hát abban a bejegyzésben ott virít a másik, a megelőző írás címe a linkkel együtt.
Hát csak hajrá Kaposvár, hajrá kaposváriak! Akarok én ahhoz hozzátenni amiket ott összehordtam? Ne! Nem akarok. Miért akarnék? Ha ennyi év nem volt elég megtanulni, hogy ezzel nem lehet önkormányzati választást nyerni, akkor gáz van! Lesz!
Prostituált nagy gáz!
Hiába feszegetik ezt egyesek megint, mint részeg paraszt a budiajtót! Ebből akkor sem lesz lószerszám sem, ha megpróbálják egyesek országos szintre emelni megint.
A max eredmény az, hogy sikerül Gulyás Gergelyt belerángatni abba, hogy hülyeségeket nyilatkozzon fapofával. A legszebb eredmény az, hogy kiderül Gulyás profi.
Pókerarccal tud marhaságokat beszélni! De ezzel a képességgel nincs egymaga!
Mondjuk, hagyjuk a Krakusozást a spermába, helyette jó volna valami okosság!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése