Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. július 22., hétfő

Megkímélem a Fideszt ...

Megkímélem a Fideszt a fáradtságos lejárató procedúrából s önként lejáratom magam! Fiúk! Olvasok én is!

Kiknek az alapsztori nincs meg, hát elmesélem, hogy a Fidesz műhelymesterei a momentumos Cseh Katkát óhajtják lejáratni egy ehhez hasonló "mérhetetlenül erkölcstelen" fotóval.

Csak azon a képen a háttér nem könyvespolc, hanem a tenger, a könyv nem nyomtatott hanem elektronikus, és a rövidnadrágja is más. Farmer! Ja! Meg a lába is más! Szebb. Formásabb és nem szőrös.
Különben a fotón pont annyi látszik belőle mint itt és most az enyémből. Ocsmány egy világ vagyunk mi a magunk kis erkölcsi fertőjével ugye?

Nos hát "kedves magyar testvéreim", erkölcsös hitszónokok, agyalágyult véleményvezérek, megmondóemberek! Hadi barmok!
(Merthogy apátok állandóan hadban áll, ti barmok meg vakon követitek.
Ez afféle magyarázat gyanánt a hadi barom megszólításhoz.)

Önként teszem sorsom a kezetekbe! Itt van la! Én is hordok rövidnadrágot, szoktam a hátamon heverészni, olvasok néha, sőt! Több polcnyi könyv áll rendelkezésemre, ez csak egy közülük! Sajnos most vizes háttérrel nem szolgálhattam nektek, mert a Balatonról már megjöttünk a Desedára meg még nem értem ki!
Szánom-bánom mérhetetlen bűneim, de továbbiakban is fogok olvasni (háton fekve is, rövid gatyában is és akár vízparton is) még akkor is, ha ezért:
"sújtson a népköztársaság törvénye és dolgozó népünk megvetése."

1 megjegyzés: