Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. július 3., szerda

"A PSZP nem létezik ..." (?)

Leszögezem!
A címben szereplő kijelentés nem nekem kijelentés és nekem még csak nem is kérdés!

A Magyar Narancsban, tegnap ('19.07.02.) megjelent egy írás Huszka Imre tollából. Gyakorlatilag egy elemzés a jelenlegi politikai játszmáról Kaposváron.

Ehhez a cikkhez én is hozzászóltam, és ott kaptam meg a címben szereplő kioktatást.

Ebből persze üzenetváltás kerekedett, mire alaposabban ki lettem oktatva!
- "Azért, mert nincs, Pszp nem létezik, a Tv műsor ingyen van és szart sem ér."

Nos hát kérem! Itt tart jelenleg néhány ellenzéki gondolkodású választópolgár!
Ellenzéki táboron belül lenéz, semmibe vesz, degradál egy létező szervezetet.

Mondanom sem kellene talán, de kicsit rácsodálkoztam a dologra, már csak azért is, mert találkoztam már hasonló gondolatokkal másoktól.
Szomorú hírt kell közöljek! Létezik!
2010 óta. És dolgoznak is benne! Ha a nyilatkozónak a PSZP TV szar, akkor meséljen, hol látott jobbat? Megjegyzem, egy "nincs" szervezettől azért nem is olyan rossz teljesítmény, a felmutatott számos PSZP TV Híradó!

De aláírom, nem kell tetsszen! Csak tessék már nekem felmutatni a többi ellenzéki szereplőtől a jobbat, többet, a kevésbé "szart"! Megnézném, ha találnék e téren konkurenciát.

Felteszem, a "nem létezik" a nyilatkozónál valamiféle szervezeti tagságot és támogatottságot akar kifejezni. Nos ... javaslom, ezt ne feszegessük! Tudnék felsorolni akár pártokat is, kiknek a szervezeti tagsága, valós támogatottsága erősen kérdőjeles.

Ha már itt tartunk!
Ugyanezen cikk kapcsán, csak egy másik portálon, szintén alakul egy üzenetváltás.
Ott is vannak kérdések amiket nem értek. Mivel egyre több amit nem értek, biztosan bennem van a hiba! Ha van hát van! Azért megismétlem.

Mire a máig tartó, még mindig tartó nagy hallgatás a Kaposváriakért Egyesület részéről és miért volna az baj, ha mások meg élnek a választók felé a tájékoztatás lehetőségével? Akár ha országos portál, akár ha helyi! Miért volna ez gond?

Mi lesz ebből? Az utolsó pillanatban majd bedobják a polgármester kihívójának nevét, és a körzetekben induló "körzetenként egy" KE támogatott ellenzéki jelölt nevét?
Az utolsó pillanatban? Még megemészteni sem lesz idő? Megemészteni sem, hanem ő van, eszi nem eszi nincs más? Magyarán az ellenzéki szavazók kész tények elé lesznek állítva? Mire kijönnek a nevek, lesz idő max. egy-két fórumra oszt ennyi?
És ha netán változtatni kellene? Ja! Arra már nincs lehetőség! Ő van! Tessék szavazni!

Most sokakat megbotránkoztatok, sőt! Megkockáztatom, hogy kiidegelek!

Én, a mai napon is aktívan politizálók közt, három olyan embert látok akit el tudnék képzelni Szita Károly kihívójaként.
Kováts Imre Pintér Attila Pintér Lóránd

Kováts Imre, valami okból, mint lehetséges kihívó, kedvelői körében merült fel, Pintér Attila, valami okból, mint lehetséges kihívó lekerült a "névjegyzékről", Pintér Lóránd fel sem merült (merülhetett) mint lehetséges kihívó.
Időközben, korántsem hivatalosan, felbukkant kihívóként Horváth Ákos. Őróla nem beszélhetek, mert nem ismerem annyira. De!

Mint már mondtam fogy az idő! Az általam említett három úr bármelyikét is, "fel kellene építeni" a voksolásig. Akkor Horváth Ákost?

Röviden összefoglalva!
Miért ennyire inaktív még mindig a KE, és miért zavarja őket ennyire az aktív PSZP?

Ez a poszt nem született volna meg, ha nem lenne feszítő az információ hiánya, és az információ híján, nem beszélnének többen is sületlenségeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése