Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. október 11., péntek

Választani kell, szavazni kell, változás kell

Célegyenesre fordult a kampány. Tán lesz még pár kampányroham a végére, de akkor is fogy a hátralévő,
már nem is egészen két nap, vasárnap voksolás.
Dönteni kell!
Választani kell a jelöltek közül, el kell "fáradni a szavazóhelyiségig, a szavazóurnáig és le kell adni mindenkinek az egyéni döntését.
Szemernyi kétség ne legyen, a változásban nem érdekeltek mind elmennek vasárnap, ki önként, ki kis ráhatásra, de ott lesznek és voksolnak.

A változásban érdekeltek és változást akaróknak akkor van esélyük, ha a szavazási részvételben végre erőt vesznek magukon, úgy viselkednek mint a kormánypártok szimpatizánsai és voksolnak.

Tudom, a vasárnap, főleg ha választási vasárnap, akkor pont olyan mint a mezőgazdaság. Ha jó az időjárás akkor azért hátráltat a szavazásban, ha rossz akkor meg azért. Minden előrébb való, mint a "jó termés".

Érdemes azonban egy kis önerőszakot elkövetni, plusz max. egy óra, ami mindenki életébe belefér és beilleszthető a fontossági sorrendbe, mert az elkövetkezendő öt évet kell meghatározni. Nem babra megy a játék, mint a mezőgazdaságban.

Én ellenzékiként nem vitatom a jelenlegi városvezetés eredményeit, de. De igen sok területen az a minőség ami a fotón is látható. Ahogy a szaki szlogen is mondja: -"jó van az úgy!" A felújítás, felépítés, beruházás címszóval telepakolta a jelenlegi városvezetés Kaposvárt "időzített bombákkal". A fejlesztések, beruházások, kivitelezések minősége Patyomkin építészeti jelenség.
És ez a jelenség végigkísérhető a városon egészen a hullámos, billegő járdalapoktól, a beázó sportuszodán át a lerongyolt iskolákig.

Ezt a szemmel jól látható "szak(r)szerűséget", nem túl nagy kockázat lecserélni egy friss, új gondolkodású városvezetésre. Már mondtam többször is, mondom ismét.
Nem nagy a kockázat, de ha mégsem váltja majd be munkájában, tevékenységében a reményeket, akkor nem kell újból elkövetni a hibát, hogy 25 esztendeig várunk a korrekcióval.

Változás kell. Ahhoz dönteni kell, a döntéssel választani és szavazni kell. ... Jól szavazni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése