Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. október 1., kedd

Na, most egységes "kispofáim"!

2019.10.01. Kaposvár

Én mondtam, hogy ütős lesz, és azt is, hogy "fájni fog". ... Már hallom is az ajvékolást.
Miért, nem ütős? És ez csak egy. Van másik is.
Olyanok is, amelyek meg a a városban járnak. Hogy nem találkoztál még vele? Majd fogsz!
Olvastam már a háborgást, hogy ezek a csúnya ellenzékiek képesek voltak dolgozni a hétvégén, és "televágták" a várost plakátokkal.
Tele bizony! Most, hogy kicsit visszabillent a mérleg nyelve, és nem csak Szitát meg a csatlósait látni, mindjárt van miért aggódni ugye? Megy a műfelháborodás a város egységes képéért.
Na, most egységes "kispofáim"!
Egységesen lehet látni a hivatali karosszékükbe kapaszkodókat is, no meg a kihívókat is!
Most egységes, mert van plakát is, óriásplakát is, szórólap is, és még több minden más lesz az ellenzéki oldalnak is, nem csak a jogszabály ferdítőknek!
Javasolnám az ajvékolás helyett, visszatekinteni kicsit a múltba, arra az időszakra amikor ez az ország és Kaposvár is, nem csak nyomokban tartalmazott demokráciát.
Szita, és a csatlósok megjelenése még így is túlsúlyos, és eltúlzott.
Ha olyan jó a bor, akkor ugyan minek neki annyi reklám amit még ellensúlyozni sem lehet? 25 év alatt már el kellett volna neki annyit érni, hogy nem csak a plakátokra áll ki "zsebrebaszott" kézzel, hanem kiáll egy választásra is, kiegyensúlyozott feltételekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése