Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2012. január 4., szerda

Nácizunk, kommunistázunk

Az egyik , hogy úgy mondjam erősen a jobboldallal szimpatizáló csatorna munkatársa kérte ki magának
-hozzáteszem jogosan- hogy "lenácizzák".

Nem eresztem bő lére és annak megerősítése mellett, hogy neki teljesen igaza van, emlékeztetnék!
Mára eljutottunk odáig, hogy felismertük és elismerjük a tényt, a nácik és kommunisták bűnei közt nincs jelentős különbség.

Akkor viszont joggal kéri ki magának az is, akit "lekommunistáznak".

Mert bizony most ez lett a divat a  kölcsönösen elkövetett kedélyes "hazaárulózás" mellett. Megy az adok-kapok, egy "jobb horog", egy "bal csapott"!

Én személy szerint nagyon ellene vagyok az efféle osztásnak, főleg azért, mert gyanítom elég sokan téblábolnak szerteszéjjel széles e sártekén kik keverik a kecsesen ringó fecskét a recsegve fingó kecskével.
Mert halvány lila fingjuk nincs a különbségről szocialista és kommunista közt, de ugyanúgy nem látják a  különbséget fasiszta és náci közt sem.
De rühellem az önérzet megnyilvánulását is azoknál, akik "kommunistáznak" és mikor cserébe "lenácizzák" akkor meg kapkodnak a levegő után. De, vice versa!
 .

3 megjegyzés:

  1. Az emberek közül sokan hot homályok, és beszélnek össze vissza. Genetikailag képtelenek arra, hogy alaposan megfigyeljék a jelenségeket, történéseket.

    VálaszTörlés
  2. Pedig mennyire nem mindegy nedves kőre, vagy kedves nőre...bocsika!

    VálaszTörlés
  3. - Majd lassacskán ráéreznek ... Tudod! Összefüggés van a nemi szerv és a szem között is. Mert akit tökön rúgnak, annak tágra nyílik a szeme.
    És majd ha lefut a könnye, akkor már lát is.
    - Hajjaj! De mennyire nem mindegy! :)

    VálaszTörlés