Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. május 12., vasárnap

Tele lett a ...!

Tele lett a  ...! Teljesen tele lett! Most lett tele igazán!
Voltak eddig is és vannak is dolgok, amit nehéz tolerálnom kommunikáció során. Mindegy az hogy milyen, szóbéli avagy írásos, jobbos vagy balos. Nehéz tolerálni, de azért kényszerűségből csak elviselem. Változtak mára már a stílusok, mások az emberek, fogytán a türelem, ... и как это дольше!

Elviselem a szocizást, komcsizást, ballibezést, az agyhalottazást, narancsködözést a söpredékezést, szinte minden szabad és mocskos szájúságot. Nem nagyon szeretem, de elviselem, ha másért nem hát azért, mert az indulat -arra pedig ok van bőven- kihoz dolgokat. Ókor belőlem is.
Márpedig ha belőlem is, akkor illik tolerálnom másokat.
Így is teszek. Csakhogy!
Két dolgot én még nem mondtam senkinek.
Az egyik a ".. hazaáruló ..", a másik az ".. anyád .."
Mire fel meri venni a bátorságot bárki is, hogy más ember hazájához való hűségét, szeretetét megkérdőjelezze, pláne, hogy merészeli bárki anya szülte teremtmény, más édesanyját a mocskos szájára venni?
Nem mentegetem én egyik oldal híveit sem, vannak ilyenek egyiken is, másikon is.
De azért legtöbb alkalommal a Fidesz oldaláról, a Fidesz híveinek oldaláról tapasztalom meg. Még a szélsőjobbnak tituláltak szája sem mocskosabb az övékénél.
Gátlástalanul felemlegetik mások anyját, gyalázzák, minősítik a nekik nem szimpatizánsnak minősített személyeket. Nincs semmi szégyenérzetük.
Arrogánsak, pökhendik, lenézők, gátlástalanok. Volt kiktől ellesni. Fejétől bűzlik a hal.
Ha másért nem, hát ezért a stílusért amit ott megengednek maguk, ott a jobboldalon, mondom ha másért nem is, de már ezért nem állnék melléjük a büdös életben soha!
És ehhez még csak kommunistának sem kell lenni.

Ígérem, utoljára hoztam ezt szóba. Nem polemizálok ezen tovább, mert úgy néz ki szélmalomharc, igaz a mondás, kutyából nem lesz szalonna.
Most is csak azért tettem szóvá, mert egy magas megyei pozícióban szenvedő Fideszes potentát közösségi oldalán futottam bele a mocskolódásba, gyalázkodásba.
Nem tőle íródott ugyan, de szó nélkül megtűri az oldalán. ... Ez is mond valamit!

2 megjegyzés:

  1. Valóban, a goromba gyalázkodást senkitől nem kell és nem szabad eltűrni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez itt a kábelek, "procik" kusza rengetegében nem is olyan egyszerű.

      Törlés