Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. szeptember 20., péntek

Vérfarkasok

Hogy repül az idő! Majdhogynem észre sem vettem múlását. Amit viszont észrevettem az a kampány üzemmódra kapcsolás.
Már most nem tetszik! Herótom van attól ahogy egymás torkának esnek s szívják egymás vérét meg a miénket. Marakodik a sok ordas .. s kétség se legyen a préda mi leszünk.

Hosszú, nagyon hosszú sötétség jön.
Jön a vérfarkasok választásokig tartó éjszakája. Persze, akit már eddig sikeresen bevezettek a homályzónába, annak mindegy.
Nekem ez a fajta mély sötétség, ez a homályzóna, ez a gátlástalan marcangolás nem fekszik. nem óhajtok együtt vonyítani egyik falkával sem.
Azt persze nem mondom hogy kussolni fogok, azt sem hogy bezárom a blogot, de ez a szint nem az én szintem.
Engem nem vonz a homályzóna, nem vonz a szellemi sötétség ... s eláruljam miért nem?
Azért, mert a világosból nézve a sötétségben történtek nem látszanak, hogy láss, ahhoz be kell lépni a sötétbe, akik viszont beléptek, azok hiába látnak odabent, és hiába látnak ki a világosba ... valamiért, többé nem jönnek onnét ki.

2 megjegyzés:

  1. Jó lenne már, ha egyszer fordítva lenne:) A préda győzne végre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van esély. Ott a bajai példa. Ha tényleg volt kis elcsalás (láncszavazás), a pálya pedig valóban a kormánypárt felé lejt ... mégis alig nyertek. Minimális különbséggel. Minden választópolgárnak csak azt üzenhetem, a szájkarate ezzel a kormányzattal szemben kevés a nemtetszés közléséhez, el kell menni majd választani! :)

      Törlés