Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. szeptember 6., péntek

Vigyázzatok Felcsútiak!

Vigyázzatok, mert nemsokára megyek!
Vannak dolgok amik piszkosul tetszenek, még akkor is, ha nem!
Szívből tudok rajtuk röhögni, még akkor is ha ezeken bíz sírni kéne.
Az emberi hülyeség ugyanis nem tudja a határait feszegetni, mert határtalan.

Ilyen eset Gyurcsány esete is, Felcsúton. Megnéztem azt is,ahogy Gréczy Zsolt elmesélte Kálmán Olgának és azt is mikor Gyurcsány Ferenc mesélte el. Ki nem tudja miről beszélek, csak azt tudom javasolni nézzen utána. megéri. Szánalmas, siralmas, piszkosul a régi rendszerek módszereit idéző és ezért piszkosul nem tetsző és ellenszenves ... ám mégis csak röhögni kell rajta. Nevetségessé teszik a felcsúti önkéntes kameramanok, az egész mostani rendszert s Orbánt meg pláne!
Nos hát a helyzet az, tisztogassátok a lencséket, tartsátok melegen az aksikat s készenlétben a forgatócsoportot -nemkülönben a figyelőket- mer már jó ideje tervezem hogy meglátogatom eme neves szegletét kicsinyke országomnak, s nem sokára megteszem. Előre mondom, sétálgatni fogok és fényképezni. Fényképezni!
Nem ígérhetem meg, hogy a második, vagy harmadik érdeklődővel -ki megkérdi mit csinálok, miért jöttem- szemben is barátságos maradok. Mert bár kötélből vannak az idegeim, de a szálak egyenként könnyeden felfeslenek, ha felesleges módon, felesleges kérdésekkel zaklatnak!

Oszt akkor itt vannak a betömött kátyúk esete a pusztában. Hatalmas sztori! Istenemre mondom hatalmas! Mert bár előszörre a helyiek jelezték a munkálatokat, a munkagépekről, munkavégzésről fotók vannak, azért tagadják. mit tagadják! Elhangzott olyan nyilatkozat -állítólag, én nem hallottam csak másodszájból- hogy a násznép az ország legkátyúsabb útján fog eljutni a lakodalom helyszínére. Nem semmi! Akkor ott új értelmezést nyert a kátyúzás mint szakkifejezés? Mert eszerint arrafelé nem betömik a kátyúkat, hanem telepítik! Nem baj! csak a fiatalok boldogok legyenek. Minden áron!
Mondjuk nem bánnám, ha ezt a minden árat nem én, te, mi ti fizetnénk, hanem ő, ők.

2 megjegyzés:

  1. http://mandiner.hu/cikk/20130905_a_444_lefotozta_a_havasi_bertalan_altal_letagadott_betomott_katyukat

    VálaszTörlés