Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. október 5., szombat

El is mentem!

Na, na! Nem úgy! ......... Elmentem a KNOÉ és a
Szolgálat és Becsület Mozgalom közös konferenciájára.
Mint ígérték is, a hőgombák működtek, viszont nem biztosítottak kellemes meleget. Kurva hideg volt és ezért nyilván Gyurcsány a felelős! Miért? Ki más?
Nagy bizalommal töltött el, hogy befelé menet mindjárt a legnagyobb magyar "fogad". Miként is mondta?
"De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen."
Jövőre lehet bizonyítani, esetünkben ez nem áll!

Ezen fajsúlyos gondolatok után megnéztem, ha ezt a kormányt még hagyjuk tovább garázdálkodni, akkor hol is fogok lakni? Ott! Bár meg kell mondjam, nem szeretem a társbérleteket és ott a híd alatt már jó néhány hely foglalt. Marad a másik koncepció: -"Gyurcsányt a Dunába, a többit meg utána!"
Na, a "többibe" bizonyára én is beférek!


Konferencia.
Breuer Péter külpolitikai szakújságíró a moderátor szerepét töltötte be, de nem mellesleg bevallotta, sok problémát megért -miénket is- merthogy Ő is elítélt, "nem eléggé nyomorék ezeknek".

Hannes Swoboda az EP szocialist frakcióvezetője beszédében támogatásáról és szolidaritásáról biztosította a méltóságukban megsértett, visszamenőleges törvénykezéssel sújtott szolgálati nyugdíjasokat! Emellett rávilágított néhány ponton arra, hogy s miként működik a nekünk lassú gépezet.
Szavait, Kerék-Bárczy Szabolcs -a Szabadság és Reform Intézet igazgatója- tette érthetővé, felvállalva a szinkrontolmács szerepét.

dr. Tabajdi Csaba EP képviselő delegációvezető ,beszédében a Swoboda Úr által megkezdett ösvényt taposta tovább. Tapossák csak szélesre!

Gurmai Zita EP képviselő asszony egy oly szenvedélyes és lendületes beszédet tartott -akár egy harcos amazon- hogy a moderátornak komoly erőfeszítésébe került ... No csak vigye tovább, s őrizze meg harcosságát!

Kuti László a Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesület elnöke és Katus Károly a Szolgálat és Becsület Mozgalom elnöke keményen állták a sarat a hallgatóság soraiból rájuk zúdított kérdések árjában.

Jók ezek a konferenciák! Túl azon, hogy képbe kerülök s ezáltal abbéli legnagyobb félelmemtől szabadulok hogy hülyén kell meghalnom, szóval túl ezen, mindig sikerül új ismeretségre is szert tennem. Kell is, mert a régiek közül nincs senki. Mondom senki! Egy ekkora városból, ami mindig is katonaváros volt, no és mellé Taszár és a többi ...
De ez mind semmi! Hol vannak a nyugdíjas klubok, a nyugdíjas szakszervezetek, ...
hol vannak a fajsúlyos parancsnokok? A "csúcsvezetőink"! ... Csúcs!

"... alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom.” ................ Hmm!

Egyszer minden véget ér. Még egy jó konferencia is. Ez speciel egy olyan gulyással, milyet már rég ettem! Teli gyomorral mindjárt derűlátóbb az ember gyereke. ... Bizony mondom! Ott van a képen .... látod? Megcsillant a remény, egy fénysugár az égből, ott táncolt a sötét szennynek árján!


Megcsillant ....
Már persze, ha Isten és a párt .... Nem, a párt nem úgy akarja!
Ez a narancsszínű nem. Amit ők akarnak, s tesznek, az eddig sem volt számomra érthető, miként tűrhető?
Csak egyet kérek mindenkitől. ... Gondolkozzon el azon, hogy egy ekkora mértékig gátlástalan, arrogáns banda, mit fog véghezvinni és miként fog viselkedni ha egy újabb győzelemmel vérszemet kap?

Megértem én mindenki félelmét. De egyet nem akadályozhatnak meg! Azt hogy a választópolgár elmenjen voksolni. És egyet meg nem tehetnek meg! Nem kamerázhatják be a szavazófülkéket!
A választásokig lehet félni, a napján már a választónak felesleges! ... Akkor már ők félnek!

1 megjegyzés:

  1. Tesznek róla (már tettek), hogy a pálya feléjük lejtsen. Nincs más esélyük, mint hogy megnyerjék, és annak érdekében mindent, értsd minden tisztességtelen tettet is befognak vetni. Mert ha elvesztenék, nekik örökre vége.

    VálaszTörlés