Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. október 11., péntek

Láncra a kutyákat!

A nagykutyák nem szeretik a kiskutyákat. Ezt eddig is tudtam. De most már a kutyákat sem? Azokat sem. Nehogy megzavarják Semjén fővadász miniszterelnök helyettes úr elvtárs (a kívánt aláhúzandó) lelövésre ítélt szalonkáit.
A keresztényi szeretet és a gasztronómiai élvezetek oltárán áldozva. Ámen!
Különben tényleg érdekes egy törvénytervezet. Akkor ezentúl a kutyát nem lehet elengedni lakott terülten az önkormányzati ebrendelet okán, lakott területen kívül meg az új törvény okán nem. Frankó! De ha megtanítanám repülni, akkor meg véletlen szalonkának nézné .... valaki.
 Szóval szegény eb sem földön,sem égen nem fordulhat meg, csak láncra verve. Láncra a kiskutyákat!
Láncra a kis kutyákat!
A nagykutyák nem szeretik a kiskutyákat, kis kutyákat. Most hát láncra verték, verik, veretik őket. Most őket is. Csak azt ne tessék elfeledni, hogy a kiskutyáknak és a kis kutyáknak mindig lesznek barátaik, kik majd leoldják a láncot! ... Róluk is, meg róluk is! S hogy a sok leoldott lánc ne vesszen kárba .... Értem?

Ja! A vicc. Természetesen kutyás. Természetesen a szállítótól.

Öreganyó sétál kutyájával az erdőben, meglát egy eltaposott virágot, odamegy, kiegyenesíti, megöntözi, ápolgatja. Hipp-hopp, a virág tündérkirálynővé változik.
- Jótett helyébe jót várj, teljesítem három kívánságodat!
- Legyek újra szép és fiatal! - kívánja elsőnek a mami. A tündérkirálynő varázspálcájával rálegyint, az egyből széppé és fiatallá változik.
- Legyen gyönyörű palotám! A tündérkirálynő rálegyint az öreganyó kunyhójára, az egyből gyönyörű palotává változik.
- Legyen itt mellettem egy daliás királyfi! A tündérkirálynő rálegyint az öreganyó kutyájára, az egyből daliás királyfivá változik. ................ És meg is szólal:
- Látod vén kurva, ha nem heréltettél volna ki, most milyen boldogan élhetnénk!

Tanulság? ... Az van! Az bőven van. Akinek nincs, annak még nem volt dolga kutyával?

6 megjegyzés:

  1. A mindenit! Hatalmas tűz ég a bejegyzések mindkét oldalán Nekem ez tetszik.
    Jó helyre tedd az energiádat. Kiskutyám van. Ismerőseimnek is, Nincsenek veszélyben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Igyekszek jó helyre tenni! Amíg még ég bennem is addig. Nekem is van kutyám, egészségügyi okból ... ő is már csonka herceg.

      Törlés
  2. A szomszédomnak két kutyája van. A lány kutya azonnal elfogadott, ma is könnyű megsimogatni. A fiú - ennek a kölyke - bolond. Ha simogatom az anyját, ő is odajön, mert írígy. Közben a kezem után kap, de meg kell őt is simizni. Ha elmegyek a kerítése mellett, torkaszakadtából ugat az utóbbi időben. Ha nincs otthon a gazda, akkor kiugrik a kerítésen, és támad.
    Ez utóbbi a piros - kemping - bicajomnak különösen szól.
    Úgy érzem, most itt a területvédelem és falkavezérség dominál benne.
    Azt is tudom, hogy előbb-utóbb ezt a harcot meg kell vívnom vele. Mekkora lesz a sérülés?
    Majd kiderül.
    Viszont jobban örülnék neki, ha a szomszéd futóláncra kötné addig, amíg nincs otthon, mert vannak itt öregek is, akik esetlenek, védtelenek.
    Ja, és még valami.
    A szomszéd állandóan kiabál a kutyájával. Én meg nem vagyok egy hangos fajta. Lehet, hogy meg kellene tanulnom nekem is üvölteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baja a kutyának hogy kiabál állandóan a gazda. A gazda kiabálása félelmet kelt benne, mert ő a falkavezér. Állandó félelemben élése teszi agresszívvá szegényt.

      Törlés
  3. Szia Bohóc ! Ezt a viccet még nem ismertem, de nagyon jó ! A kutyák?
    Nekünk már mindkettő elment...jobb is szegényeknek, hiszen kutyavilág várt volna itt rájuk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Panni! Szegények! Most nincs is kutya a háznál?

      Törlés