Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. október 8., kedd

Felcsúton

Na mi ez? Na mi? ... Az!
Megígértem, hát oda is elmentem.
Ha már a közelben volt dolgom, s ha már a kíváncsiság is furdalta az oldalam, no és ugye az ígéret. Az ígéret szép szó ....!
Na ezt a mondást politikai szerepkörben élők el szokták felejteni. Mert ugyebár ígérni azt lehet, az ingyen van, a megválasztásuk után meg ...
Na ez például menyibe lesz?

Nem! Nem annyiba! Többe!
Többe, mert most még jön hozzá egy kisvasút!
Most az. És később még ...?
Hogy is mondja a művelt városi? Tudja a faxom kis kezét csókolom!


Mellesleg itt egészen barátságos emberek is vannak. Például a biztonsági ember. Épp zárta a munkaterületet -késői órán mentem- visszaköszönt és jót vigyorgott abbéli meglátásomon, hogy ez az építmény hasonlatos a mi nagy piacunk épületére, csak nálunk beborították bádoggal a gerendázatot. Itt meg fának látszik, ami nem vasbeton. Ja! ... Nem zavarta a fényképezőgép!

Remélem nem épp most írom rúgatom ki! De mi oka is lett volna ...? Hisz a vak is látja ... nem hasonlítok én Gyurcsányra! Még a mozgásom sem olyan laza. Szó mi szó, szép lesz. Kéne itt Kaposváron is, addig míg kis csapatunk ki nem esik. Most épp úgy szárnyalnak mint Ikarosz az olvadás után. Szóval a kérésem. Úgy 65 ezres lélekszám, ebből levonom azt az 5 ezer embert aki nem ért és ezért nem szereti a focit, udvariasság okán legalább ennyi hely a vendégszurkolóknak, plusz a kiemelt vendégek, újságírók, kiszolgálók et cetera! 140 ezres stadiont kérek!
Ez megfelelne mindenféle biztonsági szempontnak. Lévén a meccsek átlagos nézőszáma 300 fő, így szinte valószínűtlen lenne hogy megtalálják egymást az ellendrukkerek.

Hogy nem volna rá már pénz? Na ne már?
Már focira sincs? Akkor tessék szépen elvenni valahonnét, valakiktől. Minek mindenfelé szórni a lét? A lét a foci! A nemzet egyetlen lehetősége a felemelkedésre. Mint anno a nyeregből nyilazás. Szétportyázzuk egész Európát és hátrafelé lőjük a gólokat! ...... Ja? Az az öngól?

Aha! Remélem ez is az lesz! Egy rohadt nagy öngól! Hiába szép, hiába mutatós, hiába lehet megdumálni hogy nem tiltja semmi, hiába a gőg, az arrogancia és hiába a játszadozás a jog alkalmazásával.
Nem is értem!
Miért hívják ezt Szauron kastélyának?
Valamiről lemaradtam netán?
Még kép: katt ide!

1 megjegyzés:

  1. Ezért hívják Szauronnak: http://index.hu/belfold/2013/07/08/szauron_kastelya_epul_felcsuton/

    VálaszTörlés