Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. október 30., szerda

Elszálltak ...

Tény ami tény, igen sokan vannak ki alaposan elszálltak önmaguktól. Kormányzati politikusainkat mind beleszámolhatom, de magukkal reptetik azokat is, kik ... Azoknak muszáj szegényeknek, mert miként nyalhatnák az elrepülő seggeket ha maguk is nem szállnak. A napi élet során is tapasztalom ... Egyre több a pökhendi, fennhéjázó, öntelt, beképzelt, ... stb.
Legtöbbször már ránézésre is lerí, úgy legalább nem meglepetés.
Azért még akad az is. Rékasi meglepett! Hujber ügye anno nem lepett meg. Egyik ügye sem. Ő ránézésre is egy nagyképű alak. Majka meg pláne nem! Az "ózdi hős". Miféle hős ő? Ugyan már! S sorolhatnám vég nélkül. Minek?
Van azonban egy igen nagy baj. Ezek az illetők, ezek az úgynevezett celebek, ismert emberek, művészek, nevezzük őket akárhogy is, ezek a nyilvánosság előtt élik az életüket. Valamiféle példát adnak, mutatnak, szolgálnak, amit a szenzációra éhes sajtó aztán rág s rág szakadatlan, míg csak kis mócsingot is sejt a koncon.
Ezekből kellene példát, netán példaképet meríteni, választani?
Mint valami járvány, úgy söpör, terjed az országban az effajta mentalitás. Kezdek elszomorodni. Nem tetszik, nagyon nem tetszik! De hát ugye ... fejétől bűzlik ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése