Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. november 23., szerda

Még egy gyűlöletkeltő ...

Van az a mondás, hogy: -akinek ilyenek a barátai, annak nincs is szüksége ellenségre.
Ez a mondás jutott eszembe a Varju - Schiffer (és társai) videóról.
Holott, nagyon jól tudom nem barátok!
De azért, eddig azt vélelmeztem, valamennyire csak egy oldalon vannak. Legalább annyiban, hogy a "demokratikus ellenzék" oldalon.
Ezt az anyagot elnézve, amit a legnagyobb jóindulat mellett sem nevezhetek sem párbeszédnek, sem véleménycserének, sem ...
Mi volt ez? Mi a szent szar?
Akinek ilyenek a "szövetségesei", annak nincs is szüksége "ellenségre"!
Ennek az egész nyilvános fellépésnek, amit Schiffer (és társai) bevállaltak, egy igazi nagy nyertese van a Fidesz. Egyrészt, mert joggal tekinthet az LMP-re mint társszervezetre, másrészt leveszik a "komcsizás", gyűlölködés terhét a Fideszről.
Schiffer szavai, mondatai, viselkedése több mint döbbenetes! Aljas!
Ha ezek után nekem valaki meggyőző erővel el tudja magyarázni, hogy az LMP mitől "demokratikus ellenzéki" nem pedig jobboldali ellenzéki az ügyes érvelő!
Nálam feliratkoztak, pontosabban csak tollal kellett átírnom, mert ceruzásan már fent voltak, szóval feliratkoztak a gyűlöletkeltők pártlistájára és hát a helyzet az, azokat én nagyon nem csípem!
Szépen gyűlik a lista, tollal is, ceruzával is. Mondhatnám nem baj, hisz a végén csak egy maradhat. de nem így van! sajnos ez nagyon nagy baj! Igen nagy baj!
Nem ezen válogatási elv alapján kellene eldőljön! Jobb szeretném, ha a végén a bőség zavarában kellene válogatnom. Hogy ni csak, egyik jobb mint a másik!
De nem! Egyik rosszabb mint a másik! Tered a gyűlölet, mint a pestis!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése