Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. január 17., kedd

Ez már kész röhej!

Már csak röhögni lehet azokon a kiszólásokon amiket a nagyurak megengednek maguknak. Röhögni, mert sírni nem érdemes!
Már csak röhögni lehet azon, hogy ezeket a kiszólásokat a többség szó nélkül nyeli be. Röhögni, mert sírni nem érdemes!
Röhejesek vagytok nagyurak! Szánalmasak ...

Legutóbb az tetszett rettenetesen amikor Orbán Viktor, a civil szervezetek vezetői vagyoni nyilatkozattétele, gyarapodása kapcsán arról beszélt, hogy a magyar választóknak jogában áll tudni, ki kicsoda, miből él s ki pénzeli?

Mondja ezt teljesen komoly képpel az a miniszterelnök akinek a közvetlen környezetében ott áll és él Habony Árpád. Az a Habony, akiről senki semmit nem tud s évek óta lebeg a kérdés: kicsoda Habony Árpád?
Mondja ezt az a miniszterelnök akinek közvetlen környezetében ott téblábol (lop, csal és kussol) Farkas Flórián. Az a Farkas Flórián akiről azt leszámítva hogy képviselő és kormánybiztos, más semmit nem tudni. Legalább is teljes bizonyossággal nem! Mint ahogy azt sem, mi a francért trónol ott ahová tették s miért takargatják a disznóságait? Mi több, miért fizettetik ki az adófizetőkkel a disznóságait?

De ez a röhej kategória Vajna András is. Az a Vajna aki a nemzet kaszinósa, a nemzeti filmügyek felkent pápája, a televíziózás nagyatyja, stb, stb. Azzal kapcsolatosan jött elő nekem a röhej kategóriába, mert valamelyik észlény azt nyilatkozta róla, Vajna nem közszereplő. Akkor ki az? Ki az, ha ő sem?

Majdhogynem kár volt belevágni ebbe a történetbe, mert ennek a végére érni nem lehet. Nem lehet a végére érni, csak abbahagyni.
Ha a felsorolással megkísérelném megközelíteni a teljességet akkor vastagabb kötet jönne össze mint a Winnetou és a Nagy Indiánkönyv összefogva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése