Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. január 27., péntek

Mivel merészelik etetni a határvédőket?

Tábori körülmények közt, szükségbudi, valahol a határban. Amúgy határokon átívelő megvalósítási forma ez a valahol minden komfortot nélkülöző, de a klasszikus hárombotos orosz pottyantós lottyantóshoz képest már-már királyi.

Közbeszúrások eleje s vége jel: // !

// A hárombotos orosz (tajga rötyi) a szabadon pottyantós, amelynél két botot leszúrnak a földbe kapaszkodni (váltott kézzel), a harmadikkal meg csapdossák a szagra sereglő farkasokat. //

Királyi ugye, mert ide még a király is gyalog jár.
// A miénk nem biztos! Őt meglehet majd hordszéken viszik a várbéli aranyozott fajanszhoz, jó magasra emelve, akárha pajzson lenne, s úgy akkor könnyebb neki kitisztítani (leginkább nyalni) az fenséges valagát. //

No meg királyi, hisz olyan egy karszék van benne akár egy trónus. Nem hiába válaszolták hajdan a kérdésre: -trónolni! A karfás trón ülőlapjára szép méretes likat vágtak a mesterek, megfelelően méreteset, természetszerűen  nagyobbat mint a végtermék eltávozására szolgáló természetes lik, de kisebbet mint a likat övező farpofák átlagos fesztávolsága. Mert mint átesni, mint pedig beszorulni a pottyantó likba meglehetősen kínos moment. Egy efféle szorultság csak a szorultság okozta guvadt szem effektust erősítené.

// Az meg van? Kicsi, zöld és hatalmas guvadt szemei vannak, mi az? .....
Nem! Nem ufonauta. Az erdész guggol s épp ... //

Azért látok én ennek a remekbe szabott nádi pottyantósnak egy erős kivitelezési hibáját. A gyűjtő lik. A végtermék gyűjtő lik! Mert odáig ok, fölé húzzák a trón- és karszéket. Mielőtt leül, átnéz a farpofa likon s ha egybeesik a végtermék gödörrel akkor a termék megfelelő helyre pottyan. Ha darabos! És ha nem? Mert sem arra nem lehet bizton számítani, hogy darabos, sem pedig arra, hogy míg hullik alá koppanósra fagy.
Mert mi van ha ...? Mi van ha híg?

// Ugye a tehénszar is mindig lapjára esik. Mert híg! Meg a bakaszar (a határőrizeti szerv szervterméke is, akár baka, akár zsaru) is mindig lapjára esik, Ha híg! //

Az van, ha híg, akkor lottyan! ... Az itt a hiba! Lottyan! Fröccsen! ... S akkor jön a lefostam a bokám mert ... Mert nincs a kar- és trónszéknek bokavédő pereme!

Én meg attól fosom le a bokám, hogy mikkel s honnét van pofájuk a nagyuraknak etetni azokat a szerencsétleneket akik a repkedő mínuszokban, fagyban, hóban, jeges esőben, szélben, stb védik a fényességes nagyúri valagukat.

// No igen! A fagy, a hó, a jeges eső, a szél. a stb az mind mind a katona (zsaru) barátja, mert hátráltatja az ellenséget! A katonát (zsarut) meg a saját elöljárói hátráltatják? //

Ők a fényességes nagyúri valagukkal nem efféle pottyantósba járnak s nem a vihar törli ki a seggük, meg nem is egy ehhez hasonlatos ámde négy oszlopra felrakott magaslesről szolgálják a hazát!
A lényeg az volt ugye, hogy kik hányingerre, hasmenésre, hasi fájdalomra, hidegrázásra panaszkodtak, azok pótlása megoldott!
S lásd az eredményt! Bő három hét után!
Már az első mondat első bekezdés első pár szavától agyideget kaptam. Idézem:
"A január 2-i ebédre elfogyasztott párolt rizs és a tavaszi felvágott miatt ..."
Tavaszi felvágott rizzsel? Ebédre? ........... // A te anyád! //
A lányeg a lényegben, a szar ügyben, hogy a toxinnal szennyezett ellátmányt olyan helyről szerezte be az elöljáróság, kiknek nem volt engedélye! Idézem: - "... orosházi szendvicskészítő műhely, illetve a szegedi élelmiszercsomag-összeállító műhely illegálisan – bejelentés, illetve külön engedély nélkül – működött, ..."
S jöjjön az egésznek a sava s borsa! Pintár az elöljáró! Ídézem!

"Pintér Sándor belügyminiszter a ... azt mondta, hogy a 126 rendőrt ledöntő, gyomorpanaszokkal, hányással, hasmenéssel járó betegség oka részben az volt, hogy nem tartották be az élelmiszerek készítésére és tárolására vonatkozó szabályokat. A belügyminiszter szerint az érintettek nagyon gyorsan, két-három nap után újra szolgálatra tudtak jelentkezni, és többeknél a betegség lefolyását befolyásolta, hogy influenzaszerű fertőzésben szenvedtek."


Részben, hogy nem tartották be blabla, de azt egy szóval nem feszegette, ki szerződött ilyen céggel s mi okból? A lényeg megint csak, gyorsan szolgálatba tudtak állni, semmi elnézést .... meg effélék, meg megtettük, hogy ... meg valami hasonló. Áááá! Minek?

De a legvastagabb az általam vastagon szedett s általam aláhúzott! Ezt hogy értsem?

Miben befolyásolta az ételmérgezéses hasmenést az influenzás tünet?
Nem mertek köhögni mert akkor nem érték el a reterátot?
Csak nem ráfogták a hőemelkedést, hányást, hasmenést az influenza vírusra, különben nem ennyi (126), hanem ki tudja mennyi megbetegedés lett volna regisztrálva?

// Végezetül egy kérdés. Ha az igen magas szolgálatot ellátó határ őrizőket a saját elöljáróik magasabbról szarják le, mint a szolgálati helyükké nyilvánított kiemelt magasles, akkor az efféle szolgálati elöljáró minősítése micsoda? ...
Megválaszolom s maradjunk a témánál: egy szar alak! Minisztertől lefelé mind akiknek ehhez s a hasonlókhoz köze van, de ellene szava nincs! //

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése