Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. június 13., kedd

Ez nem az a ...

Ez nem az a csónak! Ez nem! Ez nem az amibe be kellene szállni! Egyáltalán nem az!

Mondom ezt arra, hogy Vona Gábor tett egy kiszólást, amely megfogalmazás szerint, ő számít a jelenlegi kormány leváltásához az MSZP szavazóira is!

Ezt csak egyféleképp érthette.
Mégpedig úgy, hogy az MSZP korábbi szavazói közül átszavaznak a Jobbikra.
Másképp nem érthette, mert a választási szövetség  a két párt között kizárt!
Nos hát, ... én nem tudom! Ha jól gondolom, érzékelem és látom, akkor azt kell hinnem, hogy jobboldali beállítottságú, gondolkodású ember semmiképp nem szavazna baloldali formációra. Fordítva is ezt kellene hinnem!
Igazán baloldali beállítottságú és gondolkodású ember nem szavazhat jobboldali pártra!
Pláne nem a jelenlegi magyar választékot tekintve. Mert itt, nem két olyan pártról beszélünk akik mondjuk úgy kicsit jobbra húznak, vagy kicsit jobbos beütésük is van. Hanem, két kőkeményen jobbos pártról.
A különbség mindössze annyi, hogy az egyikről most sejteni lehet csak azt, hogy mi várható tőlük, a másik meg már meg is mutatta, be is bizonyította.
Az egyik jobbos, már-már szélső jobbos, a másik meg szélsőséges hajlamú!
Most erősen sarkítani fogok!
Nyilván nem teljesen így van, de így, így megfogalmazva, talán teljesen érthetővé válik amit mondani akarok a köztük való választás várható végeredményéről.
Normális gondolkodású ember nem cserél fel egy újfasiszta beütéseket hordozó alakulatot egy újnáci beütéseket hordozó alakulatra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése